Σε ποια εταιρία ανήκουν πια οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Νίκος Βέρτης, Γιώργος Σαμπάνης και Ελευθερία Ελευθερίου;

Σε ποια εταιρία ανήκουν πια οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Νίκος Βέρτης, Γιώργος Σαμπάνης και Ελευθερία Ελευθερίου;

Μια μεγάλη εταιρεία με ιστορία στην ελληνική μουσική επιστρέφει σε ελληνικά χέρια.

Σήμερα έγινε η επίσημη ανακοίνωση του νέου ονόματος και σήματος της δισκογραφικής εταιρείας Cobalt Music, που στην ουσία είναι η μετεξέλιξη της Universal Music Greece. Η εξαγορά της εταιρείας έγινε από εταιρεία συμφερόντων του Έλληνα επενδυτή και επί πολλά χρόνια υψηλόβαθμου στελέχους της διεθνούς δισκογραφίας, κυρίου Βίκτωρα Αντίππα.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά τη δεκαετία του '50 όταν τότε ο Νίκος Αντίππας, διοικούσε την Helladisc. Αυτή μετονομάστηκε σε Phonogram, Polygram, Universal Music Greece και τώρα πια σε Cobalt Music – Helladisc (όνομα δανεισμένο από το ελληνικό μπλε), υπό τη διεύθυνση της Άννας-Μαρίας Αντίππα.

Στο ενεργητικό της ανανεώμενης αυτής εταιρείας υπάρχουν τα ονόματα των Μιχάλη Χατζηγιάννη, Νίκου Βέρτη, Πάνου Κιάμου, Ελευθερίας Αρβανιτάκης, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Νίκου Πορτοκάλογλου, Goin' Through, ΜΕΛΙSSES, Κωνσταντίνου Αργυρού, Γιώργου Σαμπάνη, Δήμου Αναστασιάδη, Ηλία Βρεττού, Ελευθερίας Ελευθερίου και Professional Sinnerz μεταξύ άλλων, ενώ βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων ταλέντων.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανοιξιάτικο μοντέλο 30 χρόνια πριν!

Ποιο μοντέλο ανακοίνωσε μέσω twitter πως είναι ελεύθερη;

«Your face sounds familiar»: Δείτε τις φωτογραφίες όσων συμμετέχουν στο νέο show του ΑΝΤ1