Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτή είναι η πραγματική ιστορία της σχέσης της με τον Δημήτρη

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτή είναι η πραγματική ιστορία της σχέσης της με τον Δημήτρη

Διαβάστε τις σωστές πληροφορίες

Πολλά ακούστηκαν από τη μέρα που το θέμα της σχέσης της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον νεαρότερο συνάδελφό της, Δημήτρη Τσέλιο βγήκε στην επιφάνεια. Είναι μια σχέση που πολύς κόσμος, αρκετοί δημοσιογράφοι και σχεδόν όλοι φίλοι της Ελισάβετ γνώριζαν, αλλά κανείς δεν μιλούσε, σεβόμενοι την επιθυμία της Ελισάβετ για διακριτικότητα.Όμως το ρεπορτάζ που ακούσαμε και διαβάσαμε τις τελευταίες ώρες, έχει πολλές ανακρίβειες και λάθος πληροφορίες.

Καταρχάς η ηλικιακή διαφορά τους δεν είναι 23 χρόνια αλλά, 19. Η Ελισάβετ είναι 54 ετών κα ο Δημήτρης είναι 35 (γεννήθηκε το 1978).
Οι δυο τους δεν γνωρίστηκαν, ούτε έγινα ζευγάρι στην σειρά του Alpha Βέτα queen. Γνωρίστηκαν την εποχή του παρά πέντε, όταν ο Δημήτρης είχε ένα μικρό πέρασμα απ την σειρά, αλλά ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι του 2007 στην περιοδεία της Μήδειας του Μποστ σε σκηνοθεσία Σταμάτη φασουλή. Σε εκείνη την παράσταση πρωταγωνιστούσαν η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ, ενώ ένα μικρό ρόλο είχε και ο Δημήτρης.

Εκείνο το καλοκαίρι έγιναν ζευγάρι, παρότι αρχικά εκείνη είχε πολλούς ενδοιασμούς και λόγω της σημαντικής διαφοράς ηλικίας, αλλά και εξ αιτίας τη κόρης της Ελισάβετ. Μάλιστα τον πρώτο καιρό, τη σχέση τους δεν την γνώριζε κανείς, παρά μόνο η Ζέτα. Η Ελισάβετ ήθελε πρώτα να το συζητήσει με την κόρη της για να πάρει την "έγκριση" της, κάτι που συνέβη σχετικά εύκολα.

Το επόμενο καλοκαίρι (2008) το ζευγάρι συνεργάζεται ξανά στην περιοδεία του έργου "Blood Brothers" σε παραγωγή Κώστα Σπυρόπουλου. Οι δυο τους, αν και παραμένουν πολύ διακριτικοί, αρχίζουν να το μοιράζονται με πολύ κοντινούς φίλους και συναδέλφους. Το ίδιο φθινόπωρο ξεκινά και η σειρά "Beta Queen", στην όποια ο Δημήτρης, υποδύεται τον γιό της Ελισάβετ.

Από τότε και μέχρι σήμερα η σχέση τους είχε πολλά On και Off και μεγάλα διαστήματα χωρισμών που ξεπερνούσαν και τους 2 μήνες, όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι. Η Ελισάβετ που γνωρίζει ότι τίποτε δεν μένει μυστικό για πάντα, απορεί γιατί αποφάσισαν τη συγκεκριμένη στιγμή να γράψουν κάτι και μάλιστα με μειωτικό τρόπο προβάλλοντας την διαφορά ηλικία.