Η Άννα Βίσση και η Ελένη Μενεγάκη έφαγαν πόρτα από τον Alpha

Η Άννα Βίσση και η Ελένη Μενεγάκη έφαγαν πόρτα από τον Alpha

Αναβλήθηκαν οι δύο αναμενόμενες εκπομπές του καναλιού.

Αν είστε θαυμάστριες της «Απόλυτης» κάντε λίγο υπομονή και συγκρατηθείτε γιατί το κανάλι του Alpha φαίνεται να αλλάζει διαρκώς γνώμη. Έτσι, όσοι περίμεναν το ριάλιτι της star, «Όσο Έχω Φωνή» αλλά και την ειδική εκπομπή της βασίλισσας της πρωινής ζώνης, Ελένης Μενεγάκη θα χρειαστεί να περιμένουν κι άλλο.

Το rockumentary της Άννας, επρόκειτο να βγει στις οθόνες μας στις 16 Μαρτίου, μετά από μία ειδική εκπομπή με οικοδέσποινα την Ελένη. Η πρώτη βραδινή εκπομπή της παρουσιάστριας, θα ήταν μαγνητοσκοπημένη και θα είχε ως στόχο την προώθηση του ριάλιτι. Μάλιστα, τα γυρίσματα που είχαν κανονιστεί την βραδιά της Τσικνοπέμπτης στο στούντιο «Pro» αναβλήθηκαν χωρίς προφανή λόγο. Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της καθυστέρησης της προβολής των δύο καινούριων project του σταθμού, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες το υλικό θα πρέπει να εμπλουτιστεί και να γίνει ακόμα πιο πικάντικο.

Έτσι, μετά το ποδόσφαιρο με τον Σισέ, τις πρόβες με τον Σάκη Ρουβά στο σπίτι της και την συνάντησή της με τον Gaultier στο Παρίσι, η «Απόλυτη» θα πρέπει να βρει και άλλους τρόπους να κερ΄δισει το ενδιαφέρον του κοινού της.

Αναμένουμε με αγωνία!