Το κοινό έχει η Ζέτα Μακρυπούλια με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Το κοινό έχει η Ζέτα Μακρυπούλια με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Τι ενώνει τις δύο γυναίκες;

Η Ζέτα έχει αποδείξει, εδώ και καιρό, ότι είναι μια σταθερά ανοδική αξία, είτε πρόκειται για τηλεόραση, για κινηματογράφο ή για θέατρο και δεν είναι περίεργο που είναι το αγαπημένο παιδί των καναλιών και των θεατρικών παραγωγών.
Ήρθε η ώρα όμως η Ζέτα να οδηγήσει τη θεατρική της καριέρα ένα βήμα ψηλότερα, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα διάσημο μιούζικαλ που έμεινε στη συνείδησή μας με τη σφραγίδα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μάλιστα υπήρξε και η τελευταία της παράσταση το 1996.

Πριν λίγο καιρό,η Ζέτα δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ "Η μελωδία της ευτυχίας" . Η φιλόδοξη παραγωγή πρόκειται να ανέβει την επόμενη θεατρική σεζόν στο Παλλάς σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.
Η Ζέτα, δεν έχει απαντήσει ακόμη, αλλά έχει ενθουσιαστεί με τη συγκεκριμένη πρόταση, αν και στους φίλους της έχει εξομολογηθεί ότι την φοβίζουν οι αυξημένες απαιτήσεις του μιούζικαλ.
Αν λοιπόν συμφωνήσουν και σε άλλες λεπτομέρειες, μεταξύ των οποίων και οι οικονομικές,από το φθινόπωρο θα δούμε τη Ζέτα ως Μαρία Αυγούστα.