Σε ποιον διάσημο σταρ επιτέθηκε stalker προσπαθώντας να τον ξυρίσει;

Σε ποιον διάσημο σταρ επιτέθηκε stalker προσπαθώντας να τον ξυρίσει;

Του αποκάλυψε κιόλας πως θέλει να τον παντρευτεί!

Μία γυναίκα από την California η οποία έχει μανία με τον woman Hugh Jackman του επιτέθηκε με ηλεκτρική ξυριστική μηχανή στο γυμναστήριό του στο West Village.
Η γυναίκα που προσπάθησε με τη βία να ξυρίσει τον Αυστραλό ηθοποιό είπε πως δεν της άρεσαν οι φαβορίτες του. Η 47χρονη Katherine Thurston, κατέθεσε μετά τη σύλληψή της σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης πως έχει στόχο ζωής να γίνει η δεύτερη σύζυγος του παντρεμένου πρωταγωνιστή των Les Misérables.

«Θέλω να τον κάνω να με παντρευτεί» είπε η Thurston στον αστυνομικό Frank Francisco. «Αυτό δεν είναι παράνομο! Δεν είναι παράνομο να είναι κάποιος δίγαμος»! Η Thurston κατηγορείται για απειλή, παρακολούθηση, παρενόχληση και καταπάτηση ιδιοκτησίας. Της χρεώθηκε επίσης η κατοχή όπλου (αυτό για την ξυριστική μηχανή). Ο 44χρονος Jackman, δεν τραυματίστηκε αλλά τρομοκρατήθηκε. Δήλωσε μάλιστα: «Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η ασφάλεια της οικογένειάς μου αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το έργο του εισαγγελέα».
Η παρανοϊκή fan δεν σταμάτησε ούτε στο δικαστήριο. Μόλις έφτασε ο Hugh Jackman, άρχισε να του φωνάζει: «Θα παντρευτούμε, σωστά;».

«Μισούσα αυτές τις φαβορίτες», έλεγε στους αστυνομικούς. Δεν άφησε μάλιστα ήσυχη ούτε την σύζυγο του ηθοποιού Deborra-Lee Furness, στην οποία είπε απειλητικά: «Θα παντρευτώ τον άντρα σου»!
Η εγγύησή της ορίστηκε στα 15.000 δολάρια.
Και μη χειρότερα!

Διαβάστε ακόμη:
Η απίστευτη απώλεια κιλών διάσημης σταρ της μουσικής (photos)

Δείτε sexy φωτογραφίες του Hugh Jackman από το γυμναστήριο