Μadwalk by Coca-Cola Light: Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες των συμμετεχόντων

Γωγώ Φούντα
Μadwalk by Coca-Cola Light: Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες των συμμετεχόντων

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το μεγάλο fashion music project και το Queen.gr θα είναι εκεί!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το μουσικό κανάλι MAD σε συνεργασία με την Coca Cola Light, διοργανώνει το πετυχημένο Madwalk με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων stars από το χώρο της μουσικής αλλά και της μόδας!

Διάσημοι Έλληνες τραγουδιστές, τραγουδούν επί σκηνής την ίδια στιγμή που μερικοί από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες fashion designers παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους φορεμένες από διάσημες καλλονές του εγχώριου modeling.

Για ακόμη μία χρονιά, παρουσιάστριες του show θα είναι η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ οι πρόβες το τελευταίο διάστημα είναι εντατικές προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά αύριο βράδυ στο Αθηνών Αρένα.

Με σύνθημα το Feel your heart. Watch the fashion. Enjoy the music, οι συμμετέχοντες κάνουν ατελείωτες πρόβες προκειμένου να εντυπωσιάσουν για ακόμη μία φορά, κι εμείς σας έχουμε φωτογραφικό υλικό από τις τελευταίες πρόβες!

Μείνετε συντονισμένοι στο Queen.gr το οποίο θα δώσει το παρόν στο μεγάλο fashion music project με αποκλειστικές εικόνες και φυσικά όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες!

Διαβάστε ακόμη:

Η απίστευτη απώλεια κιλών διάσημης σταρ της μουσικής (photos)

Δείτε sexy φωτογραφίες του Hugh Jackman από το γυμναστήριο

Θα κάνουν παιδιά η Portia de Rossi με την Ellen DeGeneres;