H Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πώς ερωτεύτηκε τον Chris Martin

H Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πώς ερωτεύτηκε τον Chris Martin

Ευχαριστεί μάλιστα τα κουτσομπολίστικα έντυπα για την ευκαιρία!

Δεν συνηθίζεται οι διάσημοι να ευχαριστούν δημόσια τα tabloids και τα κουτσομπολιστικά γενικότερα για την ευτυχία τους, όμως η Gwyneth Paltrow το έκανε κι αυτό. Εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της στε βρετανικά tabloids που την έφεραν κοντά με τον Chris Martin- το σύζυγό της, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της.

Τα συνεχή κουτσομπολιά και άκυρες φήμες του τύπου γύρω από τη σχέση τους που δεν υπήρχε ήταν καταλυτικά για τη γνωριμία τους, όπως είπε εκείνη. Τα υπόλοιπα άλλωστε ανήκουν στην ιστορία!

«Γίνεται που λέτε μια συναυλία στο Los Angeles, και μία γνωστή ηθοποιός με την οποία ο Chris ήταν τρελά ερωτευμένος δεν εμφανίζεται. Υποτίθεται ότι εκείνη θα ερχόταν. Αφού αυτή δεν φάνηκε ο Chris πάνω στον εκνευρισμό του είπε ' Α! και αυτό το αφιερώνω στην κοπέλα μου την Gwyneth Paltrow.' Χωρίς να με ξέρει καν. Απλά από τα νεύρα του για πλάκα. Έκτοτε όλοι ρωτούσαν: 'Τι συμβαίνει;' και εγώ γεμάτη έκπληξη απαντούσα : 'Δεν τον ξέρω τον τύπο, δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν έχω ιδέα'. Τα έντυπα δεν σταμάτησαν ποτέ να γράφουν για μας. Εξαιτίας αυτού ο κόσμος το θεώρησε δεδομένο. Τελικά αποφασίσαμε να γνωριστούμε σε μία συναυλία ενώ όλοι μας θεωρούσαν ήδη ζευγάρι και... να η κατάληξη. Σας ευχαριστώ, λοιπόν»!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι που μεγάλωσε για να γίνει μία celebrity με πολλά προβλήματα;

Kate Bosworth: η βασίλισσα του στυλ στο Coachella