Ο Μatt Damon ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του φορώντας... σανδάλια!

Γωγώ Φούντα
Ο Μatt Damon ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του φορώντας... σανδάλια!

Σε ένα μαγευτικό τοπίο παρουσία διάσημων καλεσμένων!

Όλες μας έχουμε φανταστεί το γάμο μας με τον άντρα της ζωής μας σε ένα ονειρεμένο σκηνικό, και μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας, ότι ο... δεύτερος γάμος του Matt Damon και της συζύγου του Luciana ήταν κυριολεκτικά βγαλμένος από παραμύθια!

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του, έπειτα από 8 χρόνια γάμου και δύο κόρες αποφάσισαν να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους και όχι όπου κι όπου αλλά στην υπέροχη και εξωτική Καραιβική. Ντυμένοι στα λευκά με άνετα ρούχα και φορώντας... σανδάλια, το διάσημο ζεύγος επέλεξε ένα μαγευτικό τοπίο στο οποίο και τελέστηκε το μυστήριο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι διάσημοι καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ο κολλητός του Matt, Ben Affleck και η σύζυγός του Jennifer Garner, ο Chris Hemsworth και ο Stanley Tucci. Σύμφωνα με ανθρώπους που έδωσαν το παρόν, όλα ήταν υπέροχα και άψογα οργανωμένα ενώ πληροφορίες θέλουν η εν λόγω τελετή να στοίχισε περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια στον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος έκλεισε ολόκληρο το ξενοδοχείο για ένα διήμερο, με ψεύτικο φυσικά όνομα.

Και μιας και η τελετή έγινε δίπλα στη θάλασσα, αρκετοί ήταν οι καλεσμένοι που δεν αντιστάθηκαν και έκαναν τη βουτιά τους στα καταγάλανα νερά του ωκεανού.

Διαβάστε επίσης:

Η συγκλονιστική μεταμόρφωση του Matt Damon στα 42 του

Michael Douglas-Matt Damon: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις ερωτικές τους σκηνές!

Ο Matt Damon και ο Michael Douglas είναι εραστές