Η Κim Kardashian απέκτησε ανταγωνισμό!

Γωγώ Φούντα
Η Κim Kardashian απέκτησε ανταγωνισμό!

Ποια κυρία τολμά να κοντράρει την reality star;

Μέχρι σήμερα, το μονοπώλιο στα τσουπωτά, για να το πούμε ευγενικά, οπίσθια, είχε επάξια θα λέγαμε, η Kim Kardashian καθότι μάλλον διαθέτει τα μεγαλύτερα της showbiz! Ωστόσο, η καρέκλα και πιο συγκεκριμένα ο θρόνος της Kim φαίνεται ότι έχει αρχίσει να τρίζει και όχι από το βάρος αλλά από τον... ανταγωνισμό!

Η κυρία λοιπόν που τολμά να κοντράρει την reality star και ίσως και να την κερδίζει, είναι η διάσημη αμερικανίδα τενίστρια Serena Williams! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει τις αθλήτριες του τένις, ιδιαιτέρως καλλίγραμμες χωρίς ίχνος περιττού κιλού και κυτταρίτιδας! Ωστόσο, η Serena, με τη σέξι φωτογράφιση με μαγιό που έκανε, αποδεικνύει περίτρανα ότι σημασία δεν έχει η σωματική διάπλαση αλλά η... τεχνική!

Φορώντας ένα, όχι και τόσο μικροσκοπικό, πώς θα μπορούσε άλλωστε, μαγιό πόζαρε όλο χάρη και sex appeal με την άνεση ενός μοντέλου, επιδεικνύοντας περήφανα τις πλούσιες, ζάμπλουτες θα λέγαμε καμπύλες της, προφανώς με τη σιγουριά που της δίνει ο τίτλος της κορυφαίας τενίστριας του πλανήτη!

'Εχουμε να συμβουλεύσουμε την Kim να αυξήσει την ποσότητα του junk food που καταναλώνει γιατί σε λίγο καιρό την βλέπουμε στα αζήτητα!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο είναι το αστρονομικό ποσό που εισέπραξε ο Robert Downey Jr. για τους Avengers;

Tι φταίει και έμεινε στο ράφι ο Leonardo Di Caprio;

Ποια διάσημη κυρία ζούσε επί 2 μήνες, πίνοντας μόνο ένα ειδικό υγρό, ώστε να παραμείνει νέα;