Όλα καλά: Η Kristen Stewart μεταλλάχθηκε και επισήμως στο απόλυτο white trash!

Γωγώ Φούντα
Όλα καλά: Η Kristen Stewart μεταλλάχθηκε και επισήμως στο απόλυτο white trash!

Κι εμείς απλά περιμένουμε να συνέλθει!

Eίναι διάσημη, είναι περιζήτητη, για πολλούς είναι και όμορφη αλλά σίγουρα για όλους είναι κάπως... περίεργη! Ο λόγος για την superstar Kristen Stewart, η οποία μπορεί να θεωρείται από τις διασημότερες και φυσικά καλά αμειβόμενες ηθοποιούς του Hollywood, αλλά με κάθε της εμφάνιση, αποδεικνύει ότι όσο πάει και το... χάνει!

Εκτός του ότι φυσικά δεν διαθέτει κανένα ρούχο άνευ... τρύπας, θα μας πείτε μπορεί να θεωρείται και το απόλυτο trend οπότε πάμε πάσο, η εμφάνισή της πλέον δεν διαθέτει ούτε ένα ίχνος θηλυκότητας, καθώς επιλέγει όλο και πιο συχνά να ντύνεται Robert Pattinson, στο πιο... απεριποιήτο!

Ναι είμαστε σίγουροι ότι οι αμέτρητοι θαυμαστές της θα διαμαρτυρηθούν, και καλά θα κάνουν, αλλά η τελευταία της βόλτα με προορισμό τον κάδο σκουπιδιών κοντά στο σπίτι της, προκάλεσε πολλά γέλια! Ντυμένη όπως πάντα, μα πάντα όμως, πήρε τη σκουπιδοσακούλα και βγήκε από το σπίτι, αφού πρώτα στόλισε το ωραίο της πρόσωπο με το... απόλυτο αξεσουάρ(!). Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το τσιγάρο που απλά κρεμόταν από το στόμα της, δίχως να έχει λόγο ύπαρξης και ουσίας!

Αν αναρωτιέστε, το τσιγαράκι δεν άναψε ποτέ και απλά παρέμεινε να κρέμεται νωχελικά στα χείλη της διάσημης ηθοποιού! Μπορούμε πια μετά βεβαιότητας να πούμε ότι είναι το απόλυτο white trash και ότι απλά κάθε φορά περιμένουμε τις νέες της, καρμπόν, εμφανίσεις της!

Διαβάστε επίσης:

Τους έκλεισαν τα στόματα: Stewart και Pattinson πιο ερωτευμένοι και διαχυτικοί από ποτέ στο Coachella Festival

Το απίστευτο δώρο του Robert Pattinson στην Kristen Stewart για τα γενέθλιά της

Η Kristen Stewart έγινε 23: Πώς από αγοροκόριτσο έγινε σεξοβόμβα (photos)