Ποιο διάσημο supermodel χρεοκόπησε;

Ποιο διάσημο supermodel χρεοκόπησε;

Η γυναίκα για την οποία εφευρέθηκε ο όρος!

Ένα ήταν το όνομα που μεσουρανούσε στον χώρο του modeling τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Janice Dickinson. Σε κάθε καμπάνια, εξώφυλλο, πασαρέλα. Δεν έλλειπε από πουθενά και η καριέρα της υπήρξε κάτι παραπάνω από λαμπρή για τουλάχιστον 15 χρόνια.

Ήταν η αγαπημένη των μεγάλων οίκων μόδας, και είχε άπειρες προτάσεις για κινηματογραφική καριέρα. Ο όρος supermodel μάλιστα εφευρέθηκε από την ίδια για την ίδια. Πώς;

«Δούλευα τόσο πολύ που κάποια στιγμή ο μάνατζερ μου είπε: “Είσαι superwoman” και εγώ του απάντησα “όχι, είμαι supermodel”» , έχει δηλώσει η ίδια. Αργότερα και με την εμφάνιση των Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Cindy Crawford, Naomi Campbell εκείνη μένει στο περιθώριο. Επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Next Top Model όμως η υπεροψία της και άσχημη συμπεριφορά της προς τις υποψήφιες έκαναν την παραγωγή να την απολύσει.

Αυτή τη στιγμή η Dickinson χρωστάει περίπου 1 εκ. δολάρια! Από τότε που επέστρεψε στα media έχει ξοδέψει αμέτρητα χρήματα σε επεμβάσεις και ρούχα, κοσμήματα, καλλυντικά με στόχο να παραμείνει το ίδιο όμορφη παρά το πέρασμα του χρόνου. Η ίδια λέει: «Ναι, είναι αλήθεια. Είμαι χρεωμένη. Κάνω τα πάντα όμως για να πληρώσω τα χρέη μου. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό».

Διαβάστε ακόμη:

Ποια σταρ εμφανίστηκε υπερβολικά αδύνατη;

Ποια star χρησιμοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες του... σπέρματος(!) για να παραμένει νέα;