Ο Robert σε αναμμένα κάρβουνα: Γύρισε εσπευσμένα στο Los Angeles μετά τις επίμαχες φωτογραφίες της Kristen

Γωγώ Φούντα
Ο Robert σε αναμμένα κάρβουνα: Γύρισε εσπευσμένα στο Los Angeles μετά τις επίμαχες φωτογραφίες της Kristen

Δεν ησυχάζει ούτε λεπτό αυτό το παιδί!

Είπε να πεταχτεί μέχρι τη Νέα Υόρκη και γύρισε άρον άρον πίσω μετά τα τελευταία κατορθώματα της καλής του. Ο λόγος για τον Robert Pattinson τον οποίο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στο αεροδρόμιο του Los Angeles μία μόλις μέρα αφού δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες της Kristen που τη δείχνουν με αντρική συντροφιά έξω από μεξικάνικο εστιατόριο!

Εκτός του ότι η Stewart εθεάθη με έναν άλλον άντρα, ο μυστηριώδης κύριος θύμιζε αρκετά και το σκηνοθέτη Rupert Sanders με τον οποίο τον είχε απατήσει το καλοκαίρι. Δεν έκατσε να το πολυσκεφτεί ο Robert και σαν καθαρόαιμο αρσενικό που είναι, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και γύρισε στο Los Angeles για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Όσοι είδαν το διάσημο ηθοποιό, είπαν ότι δεν φαινόταν και πολύ ευδιάθετος, μάλλον φουρτουνιασμένος, αν και η εμφάνισή του παρά το γεγονός ότι ήταν ατημέλητη ήταν όπως πάντα σέξι!

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε όταν έφτασε σπίτι και αν όντως τελικά η Kristen είναι ένοχη ή αν απλά πρόκειται για διαβολική σύμπτωση, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι πλούσιοι και διάσημοι είναι καταδικασμένοι να μην ησυχάζουν ποτέ!

Διαβάστε επίσης:

H Kristen έγινε τσακωτή: Η διάσημη ηθοποιός δείπνησε με τον... Rupert Sanders;

Όλα καλά: Η Kristen Stewart μεταλλάχθηκε και επισήμως στο απόλυτο white trash!

Τους έκλεισαν τα στόματα: Stewart και Pattinson πιο ερωτευμένοι και διαχυτικοί από ποτέ στο Coachella Festival