Ξύρισε το μισό κεφάλι της: Ποια star ακολουθεί τα κακά χνάρια της «παλιάς» Britney;

Ξύρισε το μισό κεφάλι της: Ποια star ακολουθεί τα κακά χνάρια της «παλιάς» Britney;

Η διάσημη ηθοποιός μάλλον έχει «ξεφύγει»...

Είναι μία star, η οποία αγαπάει να προκαλεί. Μονίμως ανεβάζει φωτογραφίες της σε twitter και instagram, με σκοπό να σχολιάζεται. Καλή ή κακή δημοσιότητα, εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει. Ο λόγος για την Amanda Bynes.

Η νεαρή star φαίνεται ότι έχει χάσει τον έλεγχο. Η συμπεριφορά της τους τελευταίους μήνες είναι πολύ περίεργη. Αυτή τη φορά είπε να προκαλέσει... ξυρίζοντας ένα μέρος του κεφαλιού της. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες από το νέο της look στο twitter. Με χαρά έγραψε στους θαυμαστές της: «Ξύρισα το κεφάλι μου, όπως η Cassie. Τέρμα πια οι παλιές φωτογραφίες. Καινούριος εαυτός! Το αγαπώ». Τι να πεις. Οι περισσότερες star θέλουν να ξεχωρίζουν και δε διανοούνται να πουν ότι μιμούνται άλλες, αλλά η Amanda όπως φαίνεται δεν κομπλάρει σε τίποτα και το δηλώνει με χαρά, αντέγραψε το κούρεμα της Cassie.

Το κακό είναι ότι η Amanda, φαίνεται ότι ακολουθεί τα κακά χνάρια της άλλοτε Britney, η οποία είχε πολλά προβλήματα. Τότε που είχε ξυρίσει και αυτή το κεφάλι της και είχε αλλόκοτη συμπεριφορά. Ας ελπίσουμε να συμμορφωθεί σύντομα. Η δημοσιότητα είναι τελικά άτιμο πράγμα!

Διαβάστε ακόμα

Ποιο είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι που μεγάλωσε για να γίνει μία celebrity με πολλά προβλήματα;

Αυτή είναι (δυστυχώς) η επόμενη Lindsay Lohan