Αυτός ο άντρας υπήρξε ο πιο όμορφος Έλληνας ηθοποιός. Τον αναγνωρίζετε;

Αυτός ο άντρας υπήρξε ο πιο όμορφος Έλληνας ηθοποιός. Τον αναγνωρίζετε;

Έτσι είναι σήμερα.

Δεν χρειάζεται να εξηγήσει κανείς πολλά, αρκεί μονάχα τ όνομά του. Ο Άλκης Γιαννακάς υπήρξε για πολλούς, αν όχι για όλους, ο ωραιότερος άντρας που εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη.
Το 1965 πρωταγωνίστησε στο "Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη" και ένας θρύλος γεννήθηκε. Όλη η Ελλάδα ανακάλυψε τον ωραιότερο αλήτη του ελληνικού κινηματόγραφου.
Η τελευταία του ταινία ήταν το 1987 και από τότε εξαφανίστηκε σχεδόν από προσώπου γης, σε ότι άφορα τα Media και τις συνεντεύξεις. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν κατάφερε να εμπλακεί από την εικόνα του sexy και όμορφου άντρα και δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την ηλικία του καθώς μεγάλωνε.

Σήμερα, ο Άλκης Γιαννακάς, έχει ξεπεράσει τα 70,έχει χάσει την παλιά του γοητεία, ζει κοντά στην πλατεία Αμερικής, συνεχίζει να αρνείται πεισματικά να δώσει συνέντευξη και προτιμά να τον θυμάται ο κόσμος σαν τον ωραίο και επικίνδυνο νέο στα ασπρόμαυρα καρέ.
Η Άλκης Γιαννακάς στη φωτογραφία ποζάρει με τη Ματούλα στα εγκαίνια του κτηρίου που έγιναν πρόσφατα στον ανακαινισμένο πεζόδρομο της οδού Παναθηναίων.

DPG Network