O transsexual γιος της Cher, Chaz Bono, αδυνάτισε και συνεχίζει!

O transsexual γιος της Cher, Chaz Bono, αδυνάτισε και συνεχίζει!

To Dancing With The Stars τον έκανε να αδυνατίσει

Καλοκαίρι έρχεται και όλοι έχουμε μπει σε κλίμα δίαιτας και γυμναστικής. Αυτός που είχε εξαφανιστεί μάλλον επειδή μας έκρυβε αυτή την έκπληξη ήταν ο Chaz Bono. Η άλλοτε κόρη της Cher που άλλαξε φύλο και έγινε γιος, έχασε 20 κιλά το Φεβρουάριο και συνεχίζει. Στην τελευταία του εμφάνιση αποκάλυψε ότι έχασε άλλα 10 κιλά.

«Ακόμη χάνω αργά. Μου αρέσει πολύ ο χορός και κάνω μαθήματα. Μαζί με πολεμικές τέχνες και προπονήσεις. Άλλαξα απλά τον τρόπο που τρώω. Στην αρχή έτρωγα ειδικό delivery από τα Freshology. Οι δίαιτες κατέληξα πως δεν προσφέρουν κάτι. Πρέπει κανείς να αλλάζει τον τρόπο που τρώει συνολικά. Εγώ το έκανα».

Ο Bono, στα 44 του, συνέχισε λέγοντας πως δεν έχει αγαπημένα φαγητά, απλά αποφεύγει λίπη και υδατάνθρακες, τρώγοντας κυρίως κρέας, λαχανικά και φρούτα- σε διάφορους συνδυασμούς για να έχει η διατροφή του ενδιαφέρον. Όσο για το κίνητρο;

«Το διασκέδασα τόσο πολύ στο DWTS. Πραγματικά θα ήθελα να το έχω απολαύσει περισσότερο, όμως το σώμα μου δεν με βοηθούσε. Αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου περισσότερες δυνατότητες».

Διαβάστε ακόμη:
Ξύρισε το μισό κεφάλι της: Ποια star ακολουθεί τα κακά χνάρια της «παλιάς» Britney;

Η Ζέτα και η Δέσποινα μονομάχησαν για έναν ρόλο;