Η Amanda Bynes ξαναχτυπά: Στήθος έξω, κοιλιά έξω, μαλλιά... ε δεν έμειναν και πολλά!

Γωγώ Φούντα
Η Amanda Bynes ξαναχτυπά: Στήθος έξω, κοιλιά έξω, μαλλιά... ε δεν έμειναν και πολλά!

Tώρα να πούμε ότι μας εντυπωσίασε;

Όταν φτάνεις στο σημείο η Lindsay Lohan να φαντάζει αθώο και ήσυχο κοριτσάκι μπροστά σου, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά! Αναφερόμαστε φυσικά στην μία και μοναδική Amanda Bynes η οποία λες και το κάνει επίτηδες έχει βάλει σκοπό ζωής να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες τρέλες προκειμένου να μας πείσει ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί της!

Το νέο της κατόρθωμα, είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter, γιατί είναι και μεγάλη φαν του, oι οποίες την δείχνουν να ποζάρει στην... τουαλέτα της, ως άλλη ξεπεταγμένη 15χρονη, μόνο που η συγκεκριμένη είναι 27, φορώντας ένα σουτιέν που καλύπτει μόνο τα... απαραίτητα, τις θηλές δηλαδή ενώ το συνδύασε ιδανικά με ένα... χαμηλόμεσο κολάν!

Η εν λόγω φωτογραφία δεν θα ήταν και τόσο ανησυχητική αν δεν είχε έρθει καπάκι έπειτα από μία σειρά, το λιγότερο περίεργων και αλλόκοτων συμπεριφορών της έκπτωτης star η οποία τον τελευταίο καιρό έχει κυριολεκτικά αφηνιάσει. Η οικογένειά της βέβαια, με την οποία πλέον δεν διατηρεί απολύτως καμία επαφή, υποστηρίζει ότι η κατρακύλα της ξεκίνησε από τότε άρχισε να διαχειρίζεται η ίδια την τεράστια περιουσία της. Εμείς πάλι λέμε ότι άλλη είναι η πηγή του κακού, ακόμα και αν η καλή της μανούλα δεν θέλει να το παραδεχτεί.

Καλά ξεμπερδέματα Amanda για ακόμη μία φορά!

Διαβάστε επίσης:

Ξύρισε το μισό κεφάλι της: Ποια star ακολουθεί τα κακά χνάρια της «παλιάς» Britney;

Ποιο είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι που μεγάλωσε για να γίνει μία celebrity με πολλά προβλήματα;

Ποια νεαρή celebrity κυκλοφορεί σαν... φάντασμα;