Judith The Mommy To Be: Η πρώτη εγκυμονούσα κούκλα διδάσκει στα παιδιά το θαύμα της φύσης!

Γωγώ Φούντα
Judith The Mommy To Be: Η πρώτη εγκυμονούσα κούκλα διδάσκει στα παιδιά το θαύμα της φύσης!

Και επανέρχεται στα προηγούμενα κιλά της σε χρόνο ρεκόρ!

Θέλετε να δείξετε στα παιδιά σας, με απλό και ανώδυνο τρόπο πώς γεννιέται ένα παιδί, αλλά όλα τα σχετικά video και βιβλία είναι κομματάκι... σκληρά; Μητέρα εκεί έξω που θέλεις να επιμορφώσεις το βλαστάρι σου και να του δείξεις το θαύμα της φύσης ήρθε μία νέα κούκλα-παιχνίδι, η Judith the Mommy To Be η οποία εγκυμονεί και τελικά ξεπετάει το... μωρό της!

Το εν λόγω παιχνίδι, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε γύρω στο 1991, έχει σκοπό να εξοικειώσει τα παιδιά με την εγκυμοσύνη και τη γέννηση ενός βρέφους. Η Judith η οποία έχει δημιουργηθεί στα πρότυπα της Barbie, αλίμονο, διαθέτει μία τεράστια κοιλιά εγκύου μέσα στην οποία κρύβει το αγνώστου φύλου παιδί της και το οποίο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, γεννιέται με την Judith αυτομάτως να επανέρχεται στα... προηγούμενα κιλά της!

Η εγκυμοσύνη, η γέννηση και κυρίως η απώλεια των κιλών σε χρόνο ρεκόρ μετά τη γέννηση, αναφερόμαστε απλά σε μία πρόσθετη κοιλίτσα που καλύπτει το μωρό και στη συνέχεια αφαιρείται, μπορεί να απέχουν δραματικά από την πραγματικότητα αλλά οι δημιουργοί της κούκλας θεώρησαν ότι αυτός είναι ο πιο σωστός τρόπος για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι πώς ήρθαν στον κόσμο!

Bonus: Υπάρχει και η αντίστοιχη κούκλα του μέλλοντα μπαμπά!

Διαβάστε επίσης:

Bill Hicks: Η προσωπικότητα και οι θρυλικές ατάκες που έμειναν στην ιστορία!(βίντεο)

Η κατάρα του Χριστού: Ποια ήταν η κατάληξη των ηθοποιών που υποδύθηκαν το Θεάνθρωπο;

Τα άγνωστα, ενδιαφέροντα και... παράξενα που δεν ξέρατε για το Πάσχα!