Ποια διάσημη σταρ έχει αδυναμία στα αντρικα γένια; (βίντεο)

Ποια διάσημη σταρ έχει αδυναμία στα αντρικα γένια; (βίντεο)

Και να υποδέχεται τους εραστές της με φόρεμα που έχει στάμπα το πρόσωπό τους;

Τα λόγια είναι περιττά γι αυτό το κορίτσι. Στην αρχή ήταν εναλλακτική, δεν μιλούσε πολύ, σίγουρα ήταν extreme στυλιστικά αλλά είχε μία ποιότητα ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούσε να δείξει.

Ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες... τα ψυχολογικά της θέλαμε να πούμε και πάχυνε. Αρκετά. Εκεί η μπάλα άρχισε να χάνεται. Εραστές σε κάθε σημείο της Γης, επαφές με γυναίκες και εξηγήσεις τύπου 'δεν ξέρω τι μου γίνεται', ναρκωτικά, καταχρήσεις και περισσότερα κιλά.

Και εκεί που μας τάραξε για τα καλά λέγοντας πως ήπιε τα ούρα της γιατί φοβήθηκε μην της τα κλέψουν, ξαφνικά ποστάρει γυμνές φωτό της με μία ανανεωμένη σιλουέτα. Αδυνατισμένη και γυμνασμένη ακόμη, λέγοντας πως κάνει μια νέα αρχή.

Να το πιστέψουμε το κορίτσι. Γιατί όχι άλλωστε. Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της στο talk show Conan, η Ke$ha φόρεσε ένα καυτό φόρεμα και έκατσε όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο άκρως διακριτικά μπροστά στον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντάς του τη μανία της να τρώει μούσια. Όσο πιο μεγάλα και φουλ στην τρίχα, τόσο το καλύτερο. Της αρέσουν τα μούσια, την ερεθίζουν, παίρνει υπέρμετρη ευχαρίστηση μασώντας τα και πιάνοντάς τα. Αλήθεια. Επίσης όταν πρόκειται για εραστή τον υποδέχεται στο χώρο της με σπέσιαλ αμφίεση που φέρει στάμπα τη μουτσούνα του. Ευφάνταστη αν μη τι άλλο!

Και να θέλαμε να το σκαρφιστούμε δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ. Επίσης, έχει και blog για τα μούσια με φωτογραφίες από μουσάτους και τον εαυτό της να τρώει μούσια. Και από άλλες να τρώνε μούσια σαν αυτήν. Ωραία πράγματα. Κάνε και κλικ στο Tumblr (που φέρει τον τίτλο Put your beard in my mouth= βάλε το μούσι σου στο στόμα μου) να της ευχηθείτε και καλή όρεξη.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια pop star έγραψε τραγούδι για τον κόλπο της με την... μαμά της;

Aηδία: Ποια star ήπιε τα ούρα της επειδή προσπάθησαν να της τα κλέψουν;