Τι ψέμα είπε η Reese Witherspoon για να γλιτώσει τη σύλληψη;

Γωγώ Φούντα
Τι ψέμα είπε η Reese Witherspoon για να γλιτώσει τη σύλληψη;

Xωρίς αποτέλεσμα βέβαια!

Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από τη σύλληψη της Reese Witherspoon και του συζύγου της Jim Toth, με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρρεια αλκοόλ και η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει δίχως φόβο και πάθος σε βραδινή εκπομπή για το περιστατικό που την έκανε ρεζίλι παγκοσμίως.

Η star εμφανίστηκε μετανιωμένη και ντροπιασμένη από το συμβάν ενώ αποκάλυψε και κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες μέχρι τώρα κανείς δεν γνώριζε εκτός φυσικά από τους παρόντες της σύλληψης. «Σάστισα και άρχισα να ρωτάω τους αστυνομικούς αν γνώριζαν ποια είμαι. Όταν είδα να περνούν χειροπέδες στον άντρα μου πανικοβλήθηκα και άρχισα να φωνάζω και να βρίζω! Είπα στους αστυνομικούς ότι ήμουν έγκυος, ενώ φυσικά δεν είμαι, μήπως και γλιτώσουμε», είπε η Reese κόκκινη από ντροπή.

«Δεν έπρεπε να μιλήσω άσχημα. Έχω πολλούς αστυνομικούς στην οικογένειά μου και ξέρω πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμά τους. Ντρέπομαι πολύ για τη συμπεριφορά μου. Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο Jim ούτε εγώ είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο μεθυσμένοι ήμασταν μέχρι φυσικά που εμφανίστηκε η αστυνομία», ολοκλήρωσε την απολογία της η ηθοποιός.

Τέλος, αποκάλυψε ότι το χειρότερο σημείο της ιστορίας, ήταν η προσπάθειά της να εξηγήσει στα δύο μεγαλύτερα παιδιά της τι είχε συμβεί λέγοντάς τους πως το σημαντικό είναι να αντιλάμβάνεσαι το λάθος σου, να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να μην το επαναλαμβάνεις.

Τέλος καλό όλα καλά!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε σε βίντεο τη σύλληψη της Reese Witherspoon και τη μεθυσμένη της φωτό

Της φυλακής τα σίδερα: Συνελήφθη η Reese Witherspoon μαζί με το σύζυγο της

Η Reese Witherspoon έγινε καστανή- μήπως το σκέφτεστε και σεις;