Ποια διάσημη κορμάρα μαμά δήλωσε ότι την χλεύαζαν για τα κιλά της όταν ήταν έγκυος;

Ποια διάσημη κορμάρα μαμά δήλωσε ότι την χλεύαζαν για τα κιλά της όταν ήταν έγκυος;

Και μετά λένε γιατί γίνονται ανασφαλείς οι γυναίκες

Μάχη με τα κιλά. Οι διάσημοι έχουν μονίμως στο μυαλό τους την εικόνα τους, καθώς και τη γνώμη των media και των θαυμαστών τους, για την εμφάνισή τους. Όταν μονίμως κρίνουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, πώς μετά περιμένουμε να είναι normal άνθρωποι, χωρίς ανασφάλειες;


Το bullying στο μεγαλείο του, βίωσε και η πανέμορφη Carla Bruni-Sarkozy, όταν εγκυμονούσε. Όπως η ίδια δήλωσε στο Vanity Fair, του Ιουνίου, τα κιλά της εγκυμοσύνης της σχολιάζονταν ποικιλοτρόπως καθημερινά. Συγκεκριμένα είπε: «Μονίμως με αποκαλούσαν χοντρή, αφότου γέννησα. Πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί και δε σέβονται τίποτα. Δεν υπάρχουν όρια για αυτούς. Ήταν μια πολύ δύσκολη και ευαίσθητη περίοδος για εμένα. Είμαι πολύ ψηλή, με ανοιχτούς ώμους και όταν πήρα 18 κιλά, δεν έδειχνα απλώς χοντρούλα, έδειχνα άσχημη! Το να αποκτάς παιδιά σε μεγάλη ηλικία, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο.»


Ακούγοντας αυτά από μια τόσο όμορφη γυναίκα, συνειδητοποιούμε πόσο κακό μπορεί να κάνει η πίεση των media στην ψυχολογία μιας γυναίκας. Άσχημη η Bruni δε θα γινόταν ούτε αν ήταν 200 κιλά.

Διαβάστε ακόμα

Η επιστροφή της Carla Bruni

Δείτε σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της κυρίας Sarkozy!

Carla Bruni: «Το να είμαι Πρώτη Κυρία πραγματικά έκανε κακό στη δουλειά μου»