Σοκ: Η Cara Delevingne κάνει χρήση κοκαΐνης;(δείτε φωτό)

Σοκ: Η Cara Delevingne κάνει χρήση κοκαΐνης;(δείτε φωτό)

Το πιο περιζήτητο top-model αρχίζει να παίρνει την κατιούσα

Έχει λάβει τον τίτλο της διαδόχου της Kate Moss και όλες οι πόρτες του modeling είναι ανοιχτές για εκείνη. Είναι το πιο περιζήτητο μοντέλο στη βιομηχανία και το ξέρει.

Η νεαρή Cara με το αθώο προσωπάκι ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές αλλά δεν φαίνεται να συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο. Όλα δείχνουν πως έχει ξεφύγει. Συνεχόμενα πάρτυ, ξενύχτια, φανερά αδυνατισμένη με μόνιμους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και ψωρίαση σαν αποτέλεσμα ταλαιπωρίας και άγχους. Τα σημάδια στην κοιλιά της παρά τη θεραπεία με ειδικό σολάριουμ είναι εμφανή. Αυτά όμως είναι το λιγότερο που μας ανησυχεί.

H Cara Delevingne, στην τελευταία της έξοδο, συνοδευόμενη από την κολλητή της Rita Ora πήγε σε ένα live της Beyonce και αργότερα πάρταρε μέχρι πρωίας στο club The Box στο Soho του Λονδίνου. Φεύγοντας από εκεί, η Cara δεν έβλεπε που πατούσε, για την ακρίβεια παραπατούσε και δεν έβρισκε τα κλειδιά της- τα οποία είχε πάνω της. Αφού αναστάτωσε τους υπόλοιπους ενοίκους επέστρεψε παραπατώντας και ο φακός την συνέλαβε να προσπαθεί να κρύψει άτσαλα με το παπούτσι της ένα διάφανο μικρό φακελάκι με ύποπτη λευκή σκόνη το οποίο της έπεσε καθώς έψαχνε! Το μοντέλο ήταν σε υπερένταση. Αργότερα δύο άντρες την βοήθησαν να μπει στο σπίτι της.

Οι φωτογραφίες δεσμεύτηκαν- αργότερα όμως είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς η H&M της οποίας πρόσωπο είναι η Cara- ερευνά την υπόθεση, ενώ ο manager της δεν έχει έχει δώσει ακόμη καμία απάντηση... Πιθανότατα η Cara δεν θα συνεχίσει να είναι πρόσωπο της H&M αν ευσταθούν όλα αυτα... μιας και το label είναι κατά τον ναρκωτικών όσο δεν πάει!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star της πασαρέλας μας έδειξε την κοιλιά της και ανησυχήσαμε;

Cara: το πρόσωπο του εξωφύλλου της Miss Vogue