Ποιος σέξι άντρας ξυρίζει τα πόδια και τα χέρια του;

Ποιος σέξι άντρας ξυρίζει τα πόδια και τα χέρια του;

Και μάλιστα μπροστά στον τηλεοπτικό φακό

Ο σέξι άντρας που παίρνει το ξυράφι και με σταθερό χέρι αφαιρεί κάθε ίχνος τρίχας στα πόδια και στα χέρια του είναι ο διάσημος κολυμβητής, πολυολυπιονίκης και πρόσφατα reality star, Ryan Lochte. Και ο λόγος που ξυρίζεται παντού δεν είναι αισθητικός, άλλα πρακτικός μια και οι κολυμβητές κάνουν ότι μπορούν για να μειώσουν την αντίσταση μέσα στο νερό.

To backstage από τα αποδυτήρια, αλλά και άλλες γυμνές και λιγότερο γυμνές λεπτομέρειες από τη ζωή του αθλητή, είναι μέρος του νέου reality, το «What Would Ryan Lochte Do» που παίζεται από το κανάλι E! και αφορά στη ζωή του Ryan μέσα και έξω από τις πισίνες.
Ο ίδιος πάντως ελπίζει σε μια άλλη καριέρα εκτός πισίνας και πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να έχει την καριέρα και τη φήμη της Kim Kardashian. Η εκπομπή λοιπόν με μια αποκλειστική είδηση. Μάθαμε την αποκλειστική είδηση ότι ο 28χρονος αθλητής έχει σχέση εδώ και 4 χρόνια με μια 23χρονη από το Birmingham. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2009 στο Las Vegas και κατάφεραν και το κράτησαν κρυφό από τα Media όλο αυτό τον καιρό, όμως χάρη της τηλεθέασης ο Ryan αποφάσισε να το αποκαλύψει.
Έτσι είδαμε την Jaimee, η οποία επισκέφτηκε το Ryan στο σπίτι του, συναντήθηκε με την οικογένειά του, ενώ εκέινος της ετοίμασε ρομαντικό δείπνο με pizza και σαλάτα. Περισσότερα στις επόμενες εκπομπές.