Η Denise Richards υιοθετεί τα παιδιά της πρώην του πρώην της!

Η Denise Richards υιοθετεί τα παιδιά της πρώην του πρώην της!

Προσφέρθηκε να αναλάβει την κηδεμονία τους μετά τον εγκλεισμό της μητέρας τους

Μπορεί τελευταία η Denise Richards να απασχολεί τα μέσα με τις φήμες περί ανορεξίας μιας και έχει μείνει μισή όμως η ζωή της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Η διάσημη μαμά και πρώην του άσωτου Charlie Sheen μπορεί να χώρισε μαζί του κακήν κακώς, να τσακώθηκε άπειρες φορές με αιτία την επόμενη σύντροφό του Brooke Mueller, αλλά παραμένει άνθρωπος και ανιδιοτελής.

Η Brooke είναι εξαρτημένη τόσο από το ποτό όπως ο Charlie όσο και από το ναρκωτικό crystal meth. Η Denise είχε καλές σχέσεις μαζί της για χάρη των παιδιών τους από τη στιγμή που και η Brooke απέκτησε παιδιά με τον Sheen. Από εκεί και πέρα η Brooke πήρε την κατιούσα. Ο χωρισμός της με τον Sheen αποτέλεσε κομβικό σημείο στην κατάπτωσή της. Τον τελευταίο καιρό παρατούσε τα παιδιά της και χανόταν. Επέστρεφε μαστουρωμένη, ώσπου μετά από καταγγελίες ο πρόνοια της τα πήρε.

Η Denise μαθαίνοντάς το πήγε στον εισαγγελέα και προσφέρθηκε να αναλάβει την κηδεμονία τους και να τα μεγαλώνει μαζί με τα δικά της προκειμένου να μην πάνε σε ίδρυμα ή σε ξένα χέρια. Δήλωσε στο διακστήριο πως θα είναι υπέυθυνη και θα φροντίσει να έχουν την ίδια μεταχείριση και να μην τους λείψει τίποτα! Εδώ να το πούμε: Μπράβο της!

Διαβάστε ακόμη:

Denise Richards: Δεν είμαι ανορεξική!

Denise Richards: δείτε πώς έχει φτάσει στα όρια της ανορεξίας (φωτός)

Τα μικρά κόλπα της Denise Richards για θανατηφόρο σώμα στα 40