Απίστευτο: Ποια... προβληματική star θέλει να υιοθετήσει παιδί;

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Ποια... προβληματική star θέλει να υιοθετήσει παιδί;

Αυτό μας έλειπε μόνο!

Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι για να γίνουν γονείς και το ευτύχημα είναι να το αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι ώστε να μην καταδικάζουν ανυπεράσπιστες και, προφανώς άτυχες υπάρξεις!

Ωστόσο, η Lindsay Lohan φαίνεται να μην έχει αυτογνωσία ούτε για δείγμα, και παρά το γεγονός ότι γενικότερα δεν στέκει και πολύ καλά στα μυαλά της ενώ παράλληλα μπαινοβγαίνει και σε κέντρα αποτοξίνωσης, θεωρεί πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να γίνει... μητέρα! Μάλιστα, η εκκεντρική star, η οποία για πολλοστή φορά βρίσκεται σε κλινική προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να υιοθετήσει ένα παιδάκι!

«Θα ήθελα το πρώτο μου παιδί να είναι υιοθετημένο, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Μετά θα ήθελα φυσικά να αποκτήσω και δικά μου παιδιά, ή δύο ή τέσσερα», είπε η LiLo αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Ελπίζουμε τουλάχιστον η πρόνοια και κοινωνικοί λειτουργοί να μην της επιτρέψουν να καταδικάσει ένα παιδάκι στην αιώνια... δυστυχία και παράνοια!

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη ηθοποιό έκανε φύλλο και φτερό η ασφάλεια αεροδρομίου;

Σε ποια νεαρή star έκαναν έξωση επειδή κάπνιζε... μαριχουάνα;

Όταν η Tyra Banks χτένιζε στοργικά την Linsday Lohan