Δημήτρης Γιαννέτος: Ποιο είναι το κόλπο του μακιγιέρ για να μην παχαίνει;

Δημήτρης Γιαννέτος: Ποιο είναι το κόλπο του μακιγιέρ για να μην παχαίνει;

Ένα έξυπνο τρικ για να μην βάζει κιλά

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έγινε γνωστός ως εκείνος που ομορφαίνει μερικές από τις διασημότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz: Δέσποινα Βανδή, Φαίη Σκορδά, Μαριέττα Χρουσαλά, Καλομήρα, είναι κάποιες από τις star πελάτισσές του, που αφήνονται κυριολεκτικά στα χέρια του.
Ο Δημήτρης λοιπόν ανήκει στους ανθρώπους που προσέχουν πολύ τη διατροφή τους και τα κιλά. Σπάνια αφήνεται σε ένοχες απολαύσεις, ενώ δεν παραλείπει τις επισκέψεις στο γυμναστήριο, τουλάχιστον τρεις φορές τη βδομάδα.

Όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Ο Δημήτρης τα περισσότερα χρόνια της ζωής του υπήρξε ένα παιδί που είχε πρόβλημα βάρους και χρειάστηκαν πολλές ώρες γυμναστικής και πολύ πείνα για να φτάσει στην σημερινή του εικόνα και να απαλλαγεί από τα παραπανίσια κιλά.
Έτσι έχει σώσει στο κινητό του τηλέφωνο για να την έχει πάντα μαζί του, μια παλιότερή του φωτογραφία από τότε που είχε αρκετά extra κιλά. Ο Δημήτρης τη βλέπει κάθε φορά που θέλει να πάρει δύναμη για να συνεχίσει τον υγιεινό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ζει. Μέχρι σήμερα το κόλπο του δέιχνει να πετυχάινει.