Το μυστικό της άψογης φόρμας της Gwyneth Paltrow είναι ένα... βραχιόλι;

Γωγώ Φούντα
Το μυστικό της άψογης φόρμας της Gwyneth Paltrow είναι ένα... βραχιόλι;

To οποίο δονείται και... ταράζει αυτόν που το φοράει!

Ως γνωστόν, η Gwyneth Paltrow τελευταία, έχει κάπως... ξεφύγει! Από την μία εμφανίζεται με see through φορέματα, προκαλώντας φυσικά τα σχόλια και από την άλλη δεν σταματά να μιλά για την αυστηρή διατροφή που κάνει προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα, και την οποία φυσικά επιβάλλει και στα δύο της παιδιά, στερώντας τους λιχουδιές που κάθε πιτσιρίκι λαχταρά!

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της star το οποίο και τη βοηθά να μην ξεφεύγει ποτέ από το αυστηρό της πρόγραμμα και την αποτρέπει από τυχόν γουρουνιές, που κατά τη γνώμη μας είναι απολαυστικότατες, σας αποκαλύπτουμε ότι όλα οφείλονται σε ένα... βραχιόλι!

Το συγκεκριμένο βέβαια, δεν είναι ένα οποιδήποτε βραχιόλι αλλά μία συσκευή η οποία εκτός του ότι βρίσκεται μονίμως πάνω σας και πιο συγκεκριμένα στον καρπό σας, είναι σε θέση να ελέγχει τα πάντα σχετικά με την άσκηση και τη διατροφή σας. Για παράδειγμα, μπορεί να μετρήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή πόσες θερμίδες καίτε ενώ αν τεμπελιάζετε ενεργοποιείται η δόνησή του, καταστρέφοντας την όποια χαλάρωση επιδιώκατε!

Εκτός όλων των υπολοίπων, μπορεί να συνδεθεί και με το κινητό σας τηλέφωνο και να σας έρχονται κάθε τόσο sms σχετικά με την πρόοδό σας και τα λάθη σας! Επιπλέον, μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να σας ξυπνάει συγκεκριμένη ώρα, και αν εκείνο κρίνει ότι... παρακοιμάστε να αρχίζει για ακόμη μία φορά να χαλάει τον κόσμο!

Η Gwyneth υποστηρίζει ότι την έχει βοηθήσει πολύ... Εμείς πάλι λέμε καλύτερα να δει έναν γιατρό!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου χωρίς μακιγιάζ!

Ποιος τόλμησε να σνομπάρει τη Gwyneth Paltrow

Ποια ηθοποιός δήλωσε πως δεν θα ξαναπάει στο Met Gala;