Καταζητείται ο πρωταγωνιστής του «Kill Bill», Michael Madsen

Καταζητείται ο πρωταγωνιστής του «Kill Bill», Michael Madsen

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για το γνωστό ηθοποιό καθώς οφείλει χρήματα στην πρώην σύζυγό του και στο αμερικανικό δημόσιο.

Ο πρωταγωνιστής του «Kill Bill» Michael Madsen καταζητείται από την αμερικανική αστυνομία. Δεν πρόκειται για σενάριο αλλά για την πραγματικότητα καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός δεν παρουσιάστηκε στη δίκη εναντίον του για οφειλή διατροφής στην πρώην σύζυγό του και στο παιδί του και έκτοτε έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του. Σύμφωνα με το δικαστήριο το χρέος του 53χρονου ηθοποιού αγγίζει τα 570.000 δολάρια και πλέον έχει οριστεί και εγγύηση για τη σύλληψή του που κυμαίνεται στα 26.000 δολάρια.

Ο Michael δήλωσε χρεωκοπία το 2009 και πέρα από τα χρέη στη σύζυγο του και στο δημόσιο ο ηθοποιός λέγεται πως οφείλει περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια στο σκηνοθέτη Quentin Tarantino. Πρόσφατα ο Michael Madsen συμμετείχε στην ταινία κινουμένων σχεδιών «Green Lantern: First Flight» υποδιόμενος τον εξωγήινο Kilowog αν και έχει μείνει γνωστός για τη συμμετοχή του σε κλασσικές ταινίες του Tarantino όπως «Reservoir Dogs», «Sin City» και το «Kill Bill».