Marcheline Bertrand: Η μητέρα της Angelina Jolie με το τραγικό τέλος που αποτέλεσε παράδειγμα για την star

Γωγώ Φούντα
Marcheline Bertrand: Η μητέρα της Angelina Jolie με το τραγικό τέλος που αποτέλεσε παράδειγμα για την star

H star προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή και εξηγεί τους λόγους...

Η Angelina Jolie σίγουρα δεν είναι ούτε μία συνηθισμένη ηθοποιός ούτε φυσικά και μία συνηθισμένη γυναίκα. Εκτός από την εξωπραγματική ομορφιά της, το ταλέντο της και την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον γόη του Hollywood Brad Pitt, τα τελευταία χρόνια η διάσημη κατά τ' άλλα, περσόνα της, έχει λάβει και μία πιο ανθρώπινη διάσταση, λόγω της έντονης φιλανθρωπικής της δραστηριότητας.

Και αν για το φιλανθρωπικό της έργο είμαστε όλοι ενήμεροι, κάτι που δεν ξέραμε και έγινε γνωστό μέσω της ίδιας λίγες μόλις ώρες πριν, είναι η σοβαρή χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη λίγο καιρό πριν. Συγκεκριμένα, η star προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή προκειμένου να μειώσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο καθώς όπως είπε και η ίδια δεν θέλει τα παιδιά της να περάσουν αυτά που πέρασε εκείνη λόγω του θανάτου της μητέρας της το 2007 από καρκίνο στις ωοθήκες.

Η Angelina δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που είχε στην μητέρα της Marcheline Bertrand ενώ η σημαντική απώλεια κιλών της star αμέσως μετά το θάνατό της έκαναν πολλούς να μιλούν για κατάθλιψη της Angie.

H Marcheline Bertrand λοιπόν ήταν μία αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός γεννημένη το 1950 στο Illinois των ΗΠΑ. Έχοντας γαλλικές, καναδικές, ολλανδικές και γερμανικές ρίζες μεγάλωσε στο Riverdale με τους γονείς και τα δύο της αδέρφια. Η καριέρα της στην υποκριτική δεν έχει σίγουρα καμία σχέση με εκείνη της κόρης της ενώ σύντομα την απορρόφησε η παραγωγή αλλά και οι φιλανθρωπίες. Το 1971 γνωρίζει τον ηθοποιό Jon Voight με τον οποίο αποκτούν δύο παιδιά, τον James Haven και φυσικά την Angelina Jolie. Το ζευγάρι χώρισε το 1976 ενώ το 1980 όπου εκδόθηκε και το διαζύγιό τους η Marcheline έκανε διάφορες σχέσεις.

Ο δεσμός της με τον ανθρωπιστή John Trudell στάθηκε καθοριστικός καθώς την κόλλησε το «μικρόβιο» της φιλανθρωπίας και της προσφοράς ιδρύοντας διάφορους οργανισμούς που παρείχαν βοήθεια σε πρόσφυγες ενώ συμμετείχε ενεργά και στην ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τον καρκίνο αφού διαγνώστηκε ότι πάσχει από την ασθένεια αυτή το 1999.

Εκτός φυσικά από την εκπληκτική ομοιότητα, καταλαβαίνουμε όλοι από πού πήρε τελικά η Angelina την ομορφιά της, οι δύο γυναίκες μοιράζονταν κοινά ενδιαφέροντα αλλά και τεράστια μεταξύ τους αγάπη, η οποία και οδήγησε την Angelina να χαλάσει τις σχέσεις της με τον πατέρα της Jon Voight. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί σε στην μητέρα της σε συνεντεύξεις εμφανώς συγκινημένη ενώ ονόμασε και τη δεύτερη βιολογική της κόρη με το όνομα της μητέρας της, Vivienne Marchelinne.

Διαβάστε επίσης:

Η Angelina Jolie γράφει δημόσια για την συγκλονιστική εμπειρία της: «Έκανα προληπτική διπλή μαστεκτομή»

Jennifer Aniston: Αναβάλλει το γάμο λόγω... Bradgelina!

Δείτε άγνωστες φωτογραφίες της 16χρονης Angelina Jolie που ποζάρει με εσωρούχα