Όταν ο Brad φωτογράφησε την Angelina: δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τις πιο προσωπικές στιγμές της σταρ

Όταν ο Brad φωτογράφησε την Angelina: δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τις πιο προσωπικές στιγμές της σταρ

Μια κρυφή ματιά στη ζωή της πανέμορφης Jolie

Αngelina Jolie. Μια γυναίκα που απέδειξε ότι έχει δύναμη ψυχής. Η Angelina στο μονόλογό της για τη διπλή προληπτική μαστεκτομή που υπεβλήθη, δε δίστασε να μιλήσει τρυφερά για τον άντρα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον Brad Pitt. Ο έρωτας του ζευγαριού καλά κρατεί και είπαμε να θυμηθούμε τη μοναδική φωτογράφηση της πανέμορφης Angelina, δια χειρός Brad.


Η ιστορία έχει ως εξής: Το 2008, ο τότε καλλιτεχνικός διευθυντής του περιοδικού W, Dennis Freedman, πρότεινε στον Pitt να πιάσει τη φωτογραφική του ανά χείρας και να απαθανατίσει προσωπικές στιγμές της συντρόφου του. Προς έκπληξη όλων, ο Brad δέχτηκε με χαρά.


To αποτέλεσμα; Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Ο Brad έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και με σύμμαχο τα φιλμ Κodak Tech Pan (τα οποία είχε απαιτήσει να του βρούν, μιας και είχαν σταματήσει να κυκλοφορούν 4 χρόνια) αποτύπωσε στο φακό την πιο μυστηριώδη πλευρά της Angelina. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες αποπνέουν δραματικότητα και τονίζουν κάθε χαρακτηριστικό της όμορφης ηθοποιού.


Δείτε την Angelina από την οπτική του Brad, στην παραπάνω gallery. Όχι πραγματικά πείτε μας, δεν υπάρχει ούτε μία ατέλεια σε αυτή τη γυναίκα. Η ομορφιά στο μεγαλείο της!!

Διαβάστε ακόμα

Η Angelina Jolie γράφει δημόσια για την συγκλονιστική εμπειρία της: «Έκανα προληπτική διπλή μαστεκτομή»

Marcheline Bertrand: Η μητέρα της Angelina Jolie με το τραγικό τέλος που αποτέλεσε παράδειγμα για την star