Michael Fassbender: Δεν είμαι ο Ian McKellan

Michael Fassbender: Δεν είμαι ο Ian McKellan

 Ο ηθοποιός δεν πρόκειται να αντιγράψει στοιχεία από την ερμηνεία του βρετανού Sir υποδυόμενος το Magneto στο «X Men: First Class».

O γερμανός ηθοποιός ιρλανδικής καταγωγής, Michael Fassbender, έγινε γνωστός από μια σειρά σημαντικών ταινιών όπως το «Hunger», το «Jane Eyre», το «Inglourious Basterds» και οι «300» ενώ αυτήν περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Steve McQueen, «Shame», και ετοιμάζεται για δύο ακόμη πολυέξοδες παραγωγές με μυθική θεματολογία, το «Prometheus» και το «Excalibur».

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για το ρόλο του ως Magneto σε μια ακόμη σημαντική παραγωγή, την ταινία «X Men: First Class» που αναμένεται το 2011. Τον αντίστοιχο ρόλο είχε υποδυθεί στο παρελθόν ο πολυβραβευμένος βρετανός ηθοποιός και Sir, Ian McKellan, ωστόσο ο Michael δήλωσε πως δεν είναι πρόθεση του να τον μιμήθει ή να τον αντιγράψει παρά τη βαθιά εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφει στον Ian McKellan. Αντίθετα θα στηριχθώ στο κόμικ και στο πως αποτυπώνεται εκεί ο χαρακτήρας, τονίζει ο Michael.