«Η μαμά μου ευχαριστεί κάθε μέρα το Θεό για το διαζύγιό μου». Ποια star το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Η μαμά μου ευχαριστεί κάθε μέρα το Θεό για το διαζύγιό μου». Ποια star το είπε;

Επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι... έρμαιο του συντηρητισμού των γονιών της;

Tι κι αν είναι μία από τις μεγαλύτερες stars της μουσικής με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και φυσικά αμέτρητους θαυμαστές; Όση φήμη, χρήματα και ομορφιά κι αν έχει, πάντα θα επισκιάζεται από τους άκρως συντηρητικούς γονείς της και τις απαράδεκτες δηλώσεις τους για τη διάσημη κόρη τους.

Ο λόγος για την Katy Perry η οποία μπορεί να είναι κουλ και άνετη αλλά στην παιδική και εφηβική της ηλικία μάλλον υπήρξε ένα καταπιεσμένο παιδάκι, μιας και οι γονείς της, Mary και Keith Hudson είναι πάστορες κάτι που φυσικά συνεπάγεται απέχθεια σε οτιδήποτε προοδευτικό και ίσως πιο προκλητικό.

Έπειτα από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Keith σχετικά με την κόρη του και την ύπαρξη του... σατανά μέσα της, ήμαρτον θεέ, οι γονείς της Katy ξαναχτύπησαν και αυτή τη φορά τα έβαλαν με τον πρώην της κόρης τους Russell Brand. Συγκεκριμένα, η ίδια η star σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε: «Πιστεύω στο Θεό και τον προσεύχομαι κάθε μέρα για όσα μου έχει προσφέρει. Από την άλλη είμαι υπέρ των gay γάμων και πιστεύω στην ισότητα και στην ελευθερία της γνώμης. Η μαμά μου από την άλλη δεν είναι έτσι. Μάλιστα, χάρηκε τόσο πολύ με το διαζύγιό μου από τον Russell Brand που ευχαριστεί κάθε μέρα το Θεό γι' αυτό»!

Τελικά, ακόμα και πίσω από μία star βρίσκονται πάντα δύο αυταρχικοί και καταπιεστικοί γονείς...

Διαβάστε επίσης:

Ποια star θεωρεί ο πατέρας της παιδί του διαβόλου;

To θαύμα του μακιγιάζ: Δείτε την Katy Perry πριν και μετά!

Stars και προκλητικά εξώφυλλα: Ποιες διάσημες έχουν φιγουράρει topless;