Η παρ' ολίγον αποκάλυψη του Jake Gyllenhaal

Η παρ' ολίγον αποκάλυψη του Jake Gyllenhaal

Όσο όμορφο, ευμεγέθες και ταλαντούχο και αν είναι, το πέος του Jake δεν επιθυμεί να κάνει καριέρα εκτός κρεβατοκάμαρας.

Στο Austin, στην πρεμιέρα της ταινίας «Source Code» ο Αμερικάνος ηθοποιός πλησίασε επικίνδυνα το να γνωριστεί ο πλανήτης ολάκερος με τα γεννητικά του όργανα, μέσα από μια παπαρατσική φωτογραφία. Σίγουρα φανταστήκατε πως κάποια σκηνή σεξ εκτυλίχθηκε, κάποια κάμερα ήταν κρυμμένη, κάποια παρασπονδία συνέβη από την/ τον παρτενέρ του και κόντεψε να κυκλοφορήσει η εικόνα του στα blogs και στα mailboxes του πλανήτη, αλλά κάνετε λάθος.

Το μόνο που συνέβη είναι πως ο άνθρωπος ήπιε τις μπίρες του, που είναι διουρητικές όσο να' ναι, και βρέθηκε στην ανάγκη να ουρήσει. Διόλου ασυνήθιστο. Το ασυνήθιστο είναι αυτό που συνέβη αμέσως μετά, όταν κάποιο εξυπνοπούλι αποφάσισε να απαθανατίσει τονJake εν ώρα... ανάγκης, σε μια φωτογραφία που, σύμφωνα με το site Gawker, περιείχε και το όργανο που έφερε εις πέρας την ανάγκη. Ο Jake, όπως πάλι φαντάζεστε, δεν ήταν και πολύ χαρούμενος για αυτό. Άρπαξε τον επίδοξο ερασιτέχνη παπαράτσι, τον κόλλησε στον τοίχο και τον έπεισε -κάπως βιαίως- να σβήσει τη φωτογραφία.
Που τα ξέρουμε όλα αυτά; Από το twitter, φυσικά.

Όσο για τις χάρες του Jake μάλλον θα πρέπει να βολευτούν οι θαυμαστές του με το «Love and Other Drugs» κατά τη διάρκεια του οποίου περιφέρεται ημίγυμνος, συνήθως και να καλύψουν το κενό -της μη αποκάλυψης- με τη φαντασία τους.