Σοκ: Χωρίς εσώρουχο στις Κάννες η Eva Longoria!

Σοκ: Χωρίς εσώρουχο στις Κάννες η Eva Longoria!

Και με ένα ύποπτο λευκό κορδονάκι να κρέμεται!

Μετά την Anne Hathaway, παίρνει το βραβείο upskirt. Η Eva Longoria έκανε μια απίστευτα στιλάτη κι εντυπωσιακή εμφάνιση στις Κάννες, η αποία αυτοκαταστράφηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Προσπαθώντας να μην πατήσει το υπέροχο τυρκουάζ φόρεμά της, κάτω από τη βροχή, το σήκωσε τόσο, που φάνηκαν όλα όσα μια γυναίκα δεν θα ήθελε να δείξει ποτέ μα ποτέ! Όχι απλά μας αποκάλυψε τα ακάλυπτα απόκρυφά της, αλλά και ένα λευκό κορδονάκι! Σίγουρα η Eva δεν περίμενε να της συμβεί κάτι τέτοιο, όταν όμως σε ακολουθούν παντού παπαράτσι και ιδίως όταν βρίσκεσαι στο κόκκινο χαλί των Καννών για να φωτογραφηθείς... προσέχεις.

Το να μη φορούν τα μοντέλα και οι σταρ στο κόκκινο χαλί εσώρουχο είναι κακά τα ψέμματα συνηθισμένο, προκειμένου να μην φαίνονται οι γραμμές στις φωτογραφίες και χαλάει η εφαρμογή του ρούχου. Όσο για τις 'δύσκολες' μέρες, καλό είναι να φοράμε κάτι! Εκτός κι αν μας... βρίσκει απροετοίμαστες! Εκτός κι αν τα μάτια όλων κάνουν κάποιο λάθος και δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Τι να πει κανείς. Καμιά φορά καλύτερα να το πατάς, παρά να την πατάς! Παρόλα αυτά, αν και σοκαρισμένη, η ηθοποιός πόζαρε για τους φωτογράφους, βρίσκοντας γρήγορα το χαμόγελό της.

Διαβάστε ακόμη:

Eva Longoria: «Μετά το διαζύγιό μου τρεφόμουν μόνο με καφέ»!

Είναι δυνατόν; Ποια πρώην σεξοβόμβα κατάντησε έτσι;