Γιατί έκλαψε ο David Beckham;

Γιατί έκλαψε ο David Beckham;

Ο superstar ποδοσφαιριστής συγκίνησε χιλιάδες fans του

Όταν, την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, ο David Beckham έκανε εκατομμύρια fans του, σε όλο τον κόσμο, να συγκινηθούν αλλά και να αναρωτηθούν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του -ποδοσφαιριστή.

Το Σάββατο ο ίδιος ο superstar έδειξε, μπροστά σε χιλιάδες μάτια και τηλεοπτικές κάμερες απ' όλο τον κόσμο πόσα σημαίνει γι' αυτόν η καριέρα του, όταν, στο τελευταίο του ματς, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα. Ο 38χρονος συμμετείχε στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του με την φανέλα της Paris St Germain ενώ, φυσικά, από το γήπεδο δεν θα μπορούσαν να λείπουν η σύζυγός του Victoria και τα τέσσερα παιδιά τους. Τον ποδοσφαιριστή σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του οι οποίοι, στην συνέχεια, τον αγκάλιασαν.

Ο ίδιος ο Beckham δήλωσε για το τέλος της 22χρονης καριέρας του «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στο Παρίσι- τους συμπαίκτες, το προσωπικό και τους fans. Είναι σημαντικό να τελειώνω την καριέρα μου εδώ. Νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Έχω πετύχει ό,τι θέλησα και μπορούσα. Τελειώνω την καριέρα μου σε μία ομάδα που μου φέρθηκε σαν να βρισκόμουν σε αυτήν 10 χρόνια». Όσον αφορά τα άμεσα σχέδιά του, ο σταρ της μπάλας δήλωσε: «Μετά από 22 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο θα κάτσω μερικούς μήνες να ευχαριστηθώ τον χρόνο με την οικογένειά μου».

Διαβάστε ακόμα:
David Beckham: Ετοιμάζει την δική του σειρά ρούχων;
Sexy, διάσημοι και... μπαμπάδες: Ποιοι έχουν κλέψει τις καρδιές μας;
H Victoria Beckham γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς τον David