Απίστευτο: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Brandon από το Beverly Hills 90210!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Brandon από το Beverly Hills 90210!

Το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε!

Όσοι είστε μεταξύ 25 και 35 ετών σίγουρα θα θυμάστε την απόλυτη νεανική σειρά Beverly Hills 90210, η οποία εκτός του ότι θεωρείται από τις πιο πετυχημένες της ιστορίας, μετέτρεψε τους νεαρούς και... σέξι πρωταγωνιστές της σε διάσημα ινδάλματα της νεολαίας, με τον ανταγωνισμό ανάμεσα σε Brandon και Dylan για το ποιος είναι πιο γοητευτικός, να αποτελεί μείζον θέμα στις κοριτσοπαρέες!

Δυστυχώς βέβαια, και όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν έκαναν την ανάλογη καριέρα με αποτέλεσμα τους περισσότερους να τους έχουμε... χάσει!

Αν αναρωτιέστε όμως, πως είναι σήμερα ο Brandon, κατά κόσμον Jason Priestley στα 43 του, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το πάλαι ποτέ τηλεοπτικό αστέρι, στους δρόμους του Los Angeles με τα δύο του παιδιά. Το σοκαριστικό δε της υπόθεσης, δεν είναι ότι ο πιτσιρικάς, όπως φυσικά έχει μείνει χαραγμένος στις συνειδήσεις μας, έχει δημιουργήσει οικογένεια, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο με την εικόνα του να είναι σοκαριστικά ίδια με εκείνη του ένδοξου παρελθόντος!

Σίγουρα αυτό είναι κάτι που χαροποιεί τις αμέτρητες θαυμάστριές του και φυσικά μας επιβεβαιώνει το γεγονός ότι μάλλον έχει κάνει ειδική συμφωνία με το χρόνο και το γήρας... Γιατί για botox κομματάκι δύσκολο το βλέπουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Πόδια σοκαριστικά αδύνατα: Σε ποια διάσημη κυρία ανήκουν;

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Χώρισαν οριστικά;

Ένας sexy άντρας που στα 47 του έχει το σώμα 30άρη