Brad Pitt: «Πέρασα χρόνια κάνοντας μεγάλη ζημιά- με ναρκωτικά»

Brad Pitt: «Πέρασα χρόνια κάνοντας μεγάλη ζημιά- με ναρκωτικά»

Ο σέξι ηθοποιός εξομολογείται

Ο πάντα γοητευτικός Brad Pitt, έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Esquire, με μερικές από τις απαντήσεις του να εκπλήσσουν.

Παραδέχτηκε αρχικά πως ξεχνά πρόσωπα και ονόματα συνεχώς. Παλιά ντρεπόταν να ξαναρωτήσει. Τώρα το κάνει από σεβασμό, όμως καταλήγει να τον παρεξηγούν και να τον θεωρούν ψιλομύτη. Απορεί και ο ίδιος με τον εαυτό του παρότι του αρέσει να παρατηρεί πρόσωπα. «Γνωρίζεις τόσο πολύ κόσμο... Και μετά τους ξαναγνωρίζεις», λέει φανερά στενοχωρημένος για την κακή του μνήμη.

Μετά από χρόνια, κάνει τον απολογισμό του και αναφέρει: «Έχω μια χούφτα φίλους και την οικογένειά μου. Ποτέ η ζωή μου δεν υπήρξε πιο ευτυχισμένη. Κάνω πράγματα και είμαι πιο ευτυχισμένος με τη ζωή μου από ποτέ. Παλιά ξεκινούσα κάτι και το άφηνα στη μέση. Δεν πήρα πτυχίο για δύο μόρια. Απλά είχα να γράψω μια εργασία. Τι είδους άνθρωπος είναι αυτός; Αυτός ο τύπος με τρομάζει. Αυτός που πάντα αφήνει κάτι λίγο στο πιάτο του. Για πολύ καιρό θεωρούσα πως έκανα πολύ μεγάλη ζημιά. Ζημιά με ναρκωτικά. Μου άρεσε να χάνομαι. Μεγάλωσα απομονωμένος και ήθελα να δω πράγματα, να εμπνευστώ. Ακολούθησα την άλλη οδό. Πέρασα χρόνια να μ****ζομαι. Αλλά κάηκα και κατάλαβα πως χαράμιζα τις ευκαιρίες μου. Ήταν συνειδητή αλλαγή. Αυτό μου συνέβη περίπου πριν μια δεκαετία. Ήταν σαν επιφοίτηση- μια απόφαση να μην πετάω τις ευκαιρίες μου. Ένιωθα πως έπρεπε να σηκωθώ. Διαφορετικά, ποιο το νόημα».

Και εδώ που τα λέμε, πολύ καλά έκανε. Τον προτιμούμε δημιουργικό επιχειρηματία και οικογενειάρχη.

Διαβάστε ακόμη:

H Angelina Jolie θα υποδυθεί την μητέρα της σε ταινία!

Η γιατρός της Angelina δίνει στη δημοσιότητα όλο το ιατρικό της ημερολόγιο