Ζach Galifianakis: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Hangover αγκαζέ με μία... 87χρονη άστεγη!

Γωγώ Φούντα
Ζach Galifianakis: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Hangover αγκαζέ με μία... 87χρονη άστεγη!

Αποδεικνύοντας ότι είναι απλά θεός!

Είναι σίγουρα από τα πιο ενδιαφέροντα και εκκεντρικά πρόσωπα του Hollywood και ότι κι αν κάνει καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα πάνω του! Ο λόγος για τον αγαπημένο Zach Galifianakis, ο οποίος στην πρεμιέρα του Hangover 3 έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση και όχι άδικα!

Μπορεί ο Bradley Cooper να πραγματοποιήσε μία αστεία και κακόγουστη εμφάνιση, αλλά η παρουσία του Zach ήταν πολύ πιο δυνατή μιας και συνοδευόταν από μία... 87χρονη γιαγιούλα! Όχι ο εκκεντρικός star δεν παράτησε τη γυναίκα για να πέσει στον έρωτα της ηλικιωμένης κυρίας, απλά η Elizabeth 'Mimi' Haist, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, μιας και κυριολεκτικά της έχει σώσει τη ζωή!

Ο Zach και η Mimi γνωρίστηκαν πριν 18 χρόνια, και αφού χάθηκαν για κάποιο διάστημα, ο διάσημος ηθοποιός έμαθε ότι η παλιά του φίλη είχε χάσει όλα της τα υπάρχοντα και κοιμόταν στους δρόμους! Ως ευαίσθητο αγόρι που είναι ανέλαβε αμέσως δράση βρίσκοντάς της ένα μικρό διαμέρισμα και φροντίζοντας όλες της τις ανάγκες! Μάλιστα, συμμαχό του στην προσπάθεια του αυτή, είχε και την καλή του φίλη Renee Zellweger!

Μετά από αυτό, νομίζουμε ότι τον αγαπάμε ακόμα περισσότερο!

Διαβάστε επίσης:

Τι κάνει ο Zach Galifianakis μέσα στο πορτ μπαγκάζ;

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Zach Galifianakis

Δείτε την Anne Hathaway να... γλύφει τον Zach Galifianakis! (video)