Aναγνωρίζετε τον όμορφο πιτσιρίκο που σήμερα είναι γόης του Hollywood;

Γωγώ Φούντα
Aναγνωρίζετε τον όμορφο πιτσιρίκο που σήμερα είναι γόης του Hollywood;

Όμορφος μικρούλης, σέξι αρσενικό!

Σίγουρα όταν ήταν μικρούλης κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι κάποια μέρα θα γινόταν διάσημος, πλούσιος και ένας από τους πιο σέξι άντρες παγκοσμίως! Και μπορεί οι συμμαθήτριές του στα παιδικά πάρτι να του έδειχναν την προτίμησή τους λόγω της γλυκιάς του φάτσας και της ξανθιάς ανέμελης κόμης, αλλά η μοίρα του επεφύλασσε όχι μόνο να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα αλλά και να μην τους είναι και... ιδιατέρως πιστός!

Ναι καλά το καταλάβατε είναι ο Άγγλος star Jude Law o οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο στα 15 του ενώ ένα χρόνο μετά έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον είχε πάντα την ευλογία ενός παρουσιαστικού υπεράνω πάσης υποψίας, αν κρίνουμε και από την παιδική του φωτογραφία, γι' αυτό μάλλον εκεί που κανείς δεν το περίμενε η Sienna Miller διέλυσε συντετριμμένη τη σχέση τους έπειτα από τα... τσιλιμπουρδίσματά του με την νταντά των παιδιών του!

Και μπορεί τον τελευταίο καιρό να είχε χάσει λίγο την αίγλη του, μιας και μία όχι και τόσο διακριτική κοιλίτσα είχε εγκατασταθεί εκεί που κάποτε υπήρχαν κοιλιακοί, ωστόσο κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες, επανήλθε κι εμείς συνεχίζουμε να τον αγαπάμε ακόμα πιο πολύ!

Διαβάστε ακόμη:

Ζach Galifianakis: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Hangover αγκαζέ με μία... 87χρονη άστεγη!

Η στιγμή που ο Michael Douglas «λύγισε» στις Κάννες

Τόμας Πρωτόπαπας: Τι πίστευαν οι γονείς του, μέχρι και τη μέρα που πέθανε;