Ποια διάσημη τραγουδίστρια παίρνει κάθε μέρα όλα αυτά τα χάπια;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη τραγουδίστρια παίρνει κάθε μέρα όλα αυτά τα χάπια;

Προκαλώντας μεγάλη ανησυχία;

Είναι γνωστό ότι είναι φαν της υγιεινής διατροφής, καθότι και star, αλλά η αλήθεια είναι ότι μάλλον τελευταία το παράκανε! Ο λόγος για την Katy Perry και τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter, η οποία η αλήθεια είναι ότι αρχικά κάπως... μας ανησύχησε!

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, πόζαρε μαζί με δύο τεράστιες σακούλες χάπια, ή τουλάχιστον έτσι φάνηκαν στην αρχή, διευκρινίζοντας ότι τα παίρνει σε καθημερινή βάση και μάλιστα ανελλιπώς!

Ευτυχώς βέβαια, τα συγκεκριμένα είναι βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, καθότι είναι και πολυάσχολη και λογικό είναι ο οργανισμός να εξασθενήσει κάποια στιγμή! Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει τη λατρεία της για την υγιεινή διατροφή ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει και το λόγο για τον οποίο τρώει μανιτάρια με το τσουβάλι!

«Η διατροφή η οποία βασίζεται στα μανιτάρια, έχει την ικανότητα να διατηρεί το βάρος στο πάνω μέρος του κορμιού και να αφαιρεί πόντους από το κάτω, δηλαδή τη λεκάνη και τους γλουτούς» είχε αποκαλύψει η Katy και υποθέτουμε ότι οι προμήθειες των ΗΠΑ σε μανιτάρια θα τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες!

Διαβάστε επίσης:

«Η μαμά μου ευχαριστεί κάθε μέρα το Θεό για το διαζύγιό μου». Ποια star το είπε;

Ποια star θεωρεί ο πατέρας της παιδί του διαβόλου;

To θαύμα του μακιγιάζ: Δείτε την Katy Perry πριν και μετά!