Προσευχηθείτε για την Ιαπωνία

Προσευχηθείτε για την Ιαπωνία

Οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο στέλνουν τις ευχές τους στην πληγείσα Ανατολή.

Μπορεί το 2012 να απέχει μόλις μερικούς μήνες ημερολογιακά, αλλά φαίνεται πως η φύση τα έχει πάρει με την ανθρωπότητα η οποία με τη σειρά της, ξύπνησε μέσα της το τέρας. Τα φυσικά φαινόμενα διαδέχονται το ένα το άλλο και μέχρι αυτήν την ώρα χιλιάδες νεκροί και άλλοι τόσοι αγνοούμενοι είναι μόνο ένα δείγμα της μακάβριας καταμέτρησης του ντόμινο καταστροφών που χτύπησε την Ιαπωνία. Το twitter ως τάχιστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετέφερε τα τραγικά νέα και οι απανταχού celebrities στάθηκαν με τον τρόπο τους στο πλευρό των πληγέντων συνανθρώπων τους. Διαβάστε τις δηλώσεις τους:

@BarackObama: «Στέλνω τα συλληπητήριά μου σε όλους τους ανθρώπους της Ιαπωνίας, ειδικά σε αυτούς που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο σεισμό και το τσουνάμι. Οι Η.Π.Α. είναι έτοιμες να βοηθήσουν. Το αμερικανικό κράτος δουλεύει προκειμένου να βοηθήσει όλους τους αμερικανούς υπήκοους που βρίσκονται στην Ιαπωνία"

@ladygaga: «Σχεδίασα ένα βραχιόλι προσευχής για την Ιαπωνία. Αγοράστε το και δωρίστε το ποσό στην προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγέντων από το τσουνάμι. Πάμε τέρατα http://bit.ly/f0aYwZ"

@rihanna: «Ας συνεχίσουμε να ευχόμαστε για τους ανθρώπους στην Ιαπωνία. Οι καριδές μας έχουν ραγίσει»

@ParisHilton: «Οι εικόνες από τις ειδήσεις μου ραγίζουν την καρδιά. Ανησυχώ πάρα πολύ για όλους στην Ιαπωνία. Οι σκέψεις μου είναι μαζί σου Ιαπωνία. Ο Θεός να σας βοηθήσει όλους.

@taylorswift13: «Στέλνω τις σκέψεις και τις ευχές μου σε αυτούς που πονούν στην Ιαπωνία»


@Kim Kardashian: «Το να βλέπει κανείς όλες αυτές τις εικόνες από την Ιαπωνία είναι φρικιαστικό! Σας παρακαλώ βοηθήστε τους ανθρώπους στην Ιαπωνία με το να γράψετε REDCROSS στο νούμερο 90999 έτσι ώστε να δωρίσετε $10 στους πληγέντες»
@nicolerichie: Προσεύχομαι για την Ιαπωνία

@Missy Elliott : «Συμπάσχουμε με την Ιαπωνία»


@ItsKalomira: «Η καρδιά μου χτυπάει για τους ανθρώπους της Ιαπωνίας. Στέλνουμε τις ευχές και τις σκέψεις στις οικογένειες και τους φίλους σας. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση»


@NonoraM Eleonora Meleti: «Υπάρχουν χειρότερα από ΔΝΤ. λέγεται σεισμός λέγεται κ τσουνάμι. Όταν έβλεπα ταινίες τύπου συντέλεια του κόσμου, γελούσα με τις υπερβολές. Τώρα βλέπω Σκάι νομίζω ότι είναι πλανά από τις ταινίες που έκραζα. Βλάκα άνθρωπε, κάτσε τώρα σούζα μπροστά στη φύση. Ήρθε σειρά της να μιλήσει»

@nikosofficiel Nikos Aliagas: «Σας σκέφτομαι όλους εσάς στην Ιαπωνία, ελπίζω να είστε ασφαλείς, εσείς και οι οικογένειές σας. Θα προσευχηθώ για εσάς»

Τελικά, όταν η Kate Moss έγραφε προ ημερών στο twitter της, «η κόρη μου μόλις με ρώτησε πότε θα καταστραφεί ο κόσμος», ήταν κάτι παραπάνω από προφητική.
Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για τους ανθρώπους που υποφέρουν στην Ιαπωνία!