Σοκ: Ποιος δημοσίευσε φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο του δάχτυλο

Σοκ: Ποιος δημοσίευσε φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο του δάχτυλο

Αν δεν αντέχετε μην το δείτε

Λένε ότι οι άντρες αντέχουν στον πόνο ή τουλάχιστον έτσι διαδίδουν κάτι τύποι σαν το Jesse James, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν απέδειξε πόσο κάφρος είναι.
Για όσους δεν θυμούνται ο Jesse είναι παρουσιαστής της εκπομπής "Monster garage" στο Discovery Channel και πρώην σύζυγος της Sandra Bullock, ο οποίος την έκανε ρεζίλι παγκοσμίως , όταν μαθεύτηκε ότι την κεράτωνε ασύστολα .

Ο ίδιος λοιπόν είχε ένα ατύχημα, το οποίο του κόστισε την άκρη από το μικρό του δαχτυλάκι. Αντί να πανικοβληθεί όμως, όπως κάθε έκανε κάθε λογικός άνθρωπος, εκείνος πόζαρε στο twitter με το ακρωτηριασμένο του χέρι. Αργότερα μίλησε στο site TMZ και είπε ότι: «Το γάντι μου πιάστηκε σε μια μηχανή και μου έκοψε το δάχτυλο. Εγώ και η γυναίκα μου ψάχναμε στο πάτωμα για το κομμάτι ώστε να το βάλουμε στον παγο και να πάμε στο νοσοκομείο».

Για την ιστορία το βρήκαν το κομμάτι και ο ίδιος αναρρώνει μετά την πετυχημένη εγχείρηση επανασύνδεσης. Οι αιματοβαμμένες φωτογραφίες όμως μένουνε στο instagram σα φόρος τιμής στο ατύχημα.

Mε μεγάλη προσοχή, όσοι προσπαθήσετε να δείτε τις φωτογραφίες, αν ειδικά αν δεν αντέχετε το αίμα και τα τραύματα.