Ποια star είπε ότι ο Chris Brown έδειρε την Rihanna επειδή δεν είναι όμορφη;

Γωγώ Φούντα
Ποια star είπε ότι ο Chris Brown έδειρε την Rihanna επειδή δεν είναι όμορφη;

Και η τρέλα δεν πάει στα βουνά!

Ότι η Amanda Bynes είναι θεοπάλαβη και χρειάζεται οπωσδήποτε ιατρική παρακολούθηση και χορήγηση φαρμάκων είναι λίγο, πολύ γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι ότι πλέον βρίσκεται σε τέτοια... απελπιστική και ημιάγρια θα λέγαμε κατάσταση, που έχει αρχίσει το, για να το πούμε και ελληνικά, ξεκατίνιασμα, μέσω Twitter, και μάλιστα όχι με όποια κι όποια!

Η 27χρονη περιπεσούσα star λοιπόν, ανέβασε, σε μία έκρηξη κακίας προφανώς, στο προφίλ της στο Twitter μία σειρά υβριστικών και ρατσιστικών σχολίων με αποδέκτη την... Rihanna! H oργανωμένη επίθεση είχε να κάνει κυρίως με την εμφάνιση και την ομορφιά της τραγουδίστριας λέγοντας πως δείχνει πολύ άσχημη προσπαθώντας να γίνει... λευκή, ενώ αφού, μάλλον αναγκάστηκε να κατεβάσει το σχόλιο 2 λεπτά μετά, ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά ανακάτεψε και τον... Chris Brown!

«O Chris Brown σε χτύπησε επειδή δεν είσαι αρκετά όμορφη», έγραψε η Bynes βγάζοντας, δεν ήθελε και πολύ λογικά, από τα ρούχα της την Rihanna και αναγκάζοντάς την να γράψει στο προφίλ της: «Αυτά παθαίνεις όταν καταργείς την προστασία». Η Bynes φυσικά δεν έκατσε στα αυγά της και συνέχισε ακόμα πιο... εντυπωσιακά: «Κανείς δεν θέλει να είναι το αγόρι σου γι' αυτό τους αποκαλείς όλους έτσι, ακόμα και τις μητέρες τους! Είσαι τόσο αξιοθρήνητη που παραλίγο να ονομάσω το σκύλο μου Rihanna»!

H αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε ιδέα για το άγνωστο αυτό μίσος! Πάντως θέση δεν παίρνουμε γιατί πολύ απλά πρόκειται για έναν ηλίθιο τσακωμό ανάμεσα σε δύο τρελές νεαρές με τη διαφορά ότι η μία έχει καλύτερο μάνατζερ! Άραγε, με τη φράση: Εγώ δεν παίρνω ναρκωτικά αλλά εσύ (Rihanna), τι να εννοούσε η Amanda;

Διαβάστε επίσης:

Sexy celebrities με κοντά μαλλιά

Ποια star ανέβασε τα... οπίσθιά της στο Instagram;

Ποια μιμείται η Amanda Bynes και έχει ξεφύγει έτσι (photo);

DPG Network