Βρέθηκε επιτέλους η ηθοποιός που θα παίξει τη Μελίνα Μερκούρη

Βρέθηκε επιτέλους η ηθοποιός που θα παίξει τη Μελίνα Μερκούρη

Δείτε ποια είναι

Η ιδέα να γίνει θεατρικό έργο ή έστω ταινία η ζωή της Μελίνα Μερκούρη δεν είναι καινούργια, πάντα υπήρχε στα μελλοντικά σχεδία των ελλήνων παραγωγών ως ένα project που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει. Αυτή όμως η στιγμή δεν ήρθε ποτέ.
Η πιο σοβαρή προσπάθεια έγινε πριν από λίγα χρόνια όταν τότε είχε ακουστεί το όνομα της Ζέτας Δούκα ως η πιο πιθανή ηθοποιός που θα μπορούσε να υποδυθεί τη διεθνή ελληνίδα. Τότε τα σχέδια αφορούσαν μια ταινία, αλλά για άλλη μια φορά όλα έμειναν στα χαρτιά.

Για να έρθουμε πλέον στο σήμερα που επιτέλους η παράσταση για τη ζωή της Μελίνας θα πραγματοποιηθεί, αρχικά στο Φεστιβάλ των Πρεσπών και στη συνέχεια στο Ηρώδειο. Μάλιστα ακούγεται ότι η παράσταση θα ανέβει για περιορισμένες παραστάσεις στο θέατρο Badminton.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον όμως είναι το πρόσωπο που θα υποδυθεί τη Μελίνα. Είναι μια ηθοποιός που μας έχει ξαφνιάσει ευχάριστα στο παρελθόν, η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία ξεχώρισε από την τηλεοπτική σειρά "Η αίθουσα του θρόνου".

Η παράσταση θα είναι ένα μιούζικαλ βασισμένο πάνω στη ζωή και στα διάσημα τραγούδια που είχαν εμπιστευτεί στη Μέλινα οι μεγαλύτεροι ;Eλληνες συνθέτες. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες πάρα μόνο ότι στ σενάριο την τελική επίβλεψη θα έχουν δύο αγαπημένο και κοντινοί άνθρωποι της Μελίνας όσο ζούσε: Η Εμμανούελα Παυλίδου και ο αδερφός της Σπύρος Μερκούρης.