Justify my...loft! Η Μadonna πούλησε το υπερπολυτελές διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη!

Justify my...loft! Η Μadonna πούλησε το υπερπολυτελές διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη!

Διαθέτει 15 δωμάτια, 8 υπνοδωμάτια, μαρμάρινα μπάνια και θέα στο Central Park.

Μετά από 6 μήνες η Madonna κατάφερε επιτέλους να βρει νέο ιδιοκτήτη για το υπερπολυτελές διαμέρισμά της στη Νεα Υόρκη. Βέβαια, όπως αναφέρει η Daily Mail αναγκάστηκε να....ρίξει την τιμή πώλησης κατά 4 εκατομμύρια δολάρια και έτσι το πούλησε έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από το να μένουμε όμως στα χρήματα, τι λέτε να ρίξουμε μια ματιά σε ένα από τα σπίτια της Βασίλισσας της pop;

Διαθέτει 15 δωμάτια, 8 υπνοδωμάτια, ξύλινα τζάκια, βιβλιοθήκη, κουζίνα, τραπεζαρία, δυο τεράστια σαλόνια, υπερπολυτελή μαρμάρινα μπάνια και βέβαια μια μοναδική θέα στο Central Park.

Την διακόσμηση του loft έκανε σε ρυθμούς Art Deco ο μικρότερος αδελφός της Madonna, Christopher Ciccone ενώ εκτός από τη Madonna που σίγουρα χαίρεται για αυτή την πώληση υπάρχει και κάποιος άλλος που κάνει...πάρτι.

Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον γείτονά της Karen George που έκανε μήνυση στην τραγουδίστρια το 2009 υποστηρίζοντας ότι είναι μια πολύ "φασαριόζα γειτόνισσα".

Τελικά σε όλες τις...πολυκατοικίες πάντα θα υπάρχει ο... λοξός της παρέας ακόμα και αν είσαι η Μadonna, ακόμα και αν με το που ανοίγεις τα μάτια σου αντικρίζεις το Central Park. Και μετά παραπονιέμαι εγώ για τον κύριο του 5ου; Ποτέ ξανά!

Διαβάστε επίσης:

Ποια 54χρονη star εμφανίστηκε στα Billboard Awards κυριολεκτικά με τις ζαρτιέρες;

Η κόρη της Madonna αγκαλιά με το διάσημο αγόρι της: Δείτε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία