Το ψώνιο καλά κρατεί: Η Kim κάνει botox ακόμη και στην εγκυμοσύνη;

Το ψώνιο καλά κρατεί: Η Kim κάνει botox ακόμη και στην εγκυμοσύνη;

Plus: Δείτε το φόρεμά της να απογειώνεται αλά Marilyn

Η Kim Kardashian τα θέλει και τα παθαίνει. Τι εννοούμε; Είναι στο στόχαστρο των δημοσιογράφων και των paparazzi και αυτό γιατί η ίδια επεδίωξε να κάνει τη ζωή της reality. Τώρα πια φυσικά δε μπορεί να παραπονιέται για τίποτα. Τα ρούχα της, οι επιλογές της, ακόμη και η σχέση της με τον Kanye West κρίνονται καθημερινά.


Αυτή τη φορά οι ξένοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι η εγκυμονούσα Kim, συνεχίζει να κάνει botox ακόμη και τώρα που είναι 7 μηνών έγκυος. Απίστευτο και όμως αληθινό. Λέγεται ότι την έχει ενοχλήσει πάρα πολύ που έχει παχύνει και κάνει τα πάντα για να διατηρείται τουλάχιστον το πρόσωπό της άψογο. Θέλει πάντα να είναι φρέσκια και λαμπερή, με όποιο κόστος.


Η ίδια η Kim όμως, αμέσως σημείωσε εξαγριωμένη ότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι αναληθή. Ας το ελπίσουμε... Δείτε στην παραπάνω gallery φωτογραφίες της star από πρόσφατη έξοδό της. Ως συνήθως φοράει ακατάλληλα ρούχα και το φορεματάκι της το πήρε ο αέρας και το... σήκωσε. Το αποτέλεσμα; Να φανούν τα όχι και τόσο... Marilyn Monroe μπουτάκια της!

Διαβάστε ακόμα

Δείτε την Kim Kardashian... έφηβη, με κοιλιακούς-φέτες και πλούσιο στήθος!

Η Kim Kardashian και το ψώνιο της: Δείτε την να φωτογραφίζεται μόνη της, αποθεώνοντας το duck face

Aυτή είναι η πρόσκληση (υπερπαραγωγή) για το baby shower της Kim Kardashian!