H Αnne Hathaway την ψώνισε: Τώρα πιστεύει ότι είναι η... Grace Kelly!

Γωγώ Φούντα
H Αnne Hathaway την ψώνισε: Τώρα πιστεύει ότι είναι η... Grace Kelly!

Kαι η παράνοια της star συνεχίζεται...

Μπορεί η Anne Hathaway να διανύει μία από τις καλύτερες επαγελματικές της περιόδους, αλλά φαίνεται ότι όσο μεγαλύτερη ευημερία έχει στο κομμάτι της δουλειάς της, τόσο τα μυαλά της δεν πάνε... καλά!

Μετά από το μίσος που εισέπραξε, σε γενναίες θα λέγαμε δόσεις από μεγάλη μερίδα του αμερικανικού κοινού, το οποίο την ανέδειξε πιο μισητή ακόμα και από τον Osama Bin Laden, και όχι άδικα, αποφάσισε να επαληθεύσει και να δικαιώσει όλους αυτούς που την αντιπαθούν, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία νέα από το μέτωπο, η Anne έχει μετατραπεί σε μία ωραιότατη... bitch η οποία κάνει τη ζωή των συνεργατών της δύσκολη!

«Έχει υποχρεώσει όλους όσους δουλεύουν για εκείνη να την αποκαλούν κυρία Hathaway, ακόμα και με όσους συνεργάζεται χρόνια και έχει φιλικές σχέσεις. Γενικά έχει αλλάξει πολύ από τότε που πήρε το Oscar και μάλιστα όταν κάποιος κατά λάθος την αποκάλεσε Anne έγινε χαμός! Mάλιστα έχει αρχίσει πλέον ανοιχτά να συγκρίνει τον εαυτό της με την Grace Kelly! Κανείς δεν της έχει φέρει αντίρρηση γι' αυτό, αλλά πίσω από την πλάτη της όλοι γελάνε», λέει άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε. Πάντως και Grace Kelly δεν την λες... Τουλάχιστον εκείνη δεν είχε δόντια λαγού!

Διαβάστε επίσης:

Anne Hathaway: Επιστροφή στο καστανό

Η Anne Hathaway έγινε ξανθιά

Γιατί η Anne Hathaway κλαίει με μαύρο δάκρυ;