Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα παίξει σε παιδική παράσταση

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα παίξει σε παιδική παράσταση

Θα υποδυθεί έναν πάμπλουτο 60άρη

Ζούμε τις εποχές που το μιούζικαλ γνωρίζει άνθηση και όσοι δεν έχουν ήδη παίξει σε κάποια παράσταση, ονειρεύονται να το κάνουν σύντομα.
Έτσι άλλος ένας διάσημος τραγουδιστής έδωσε τα χέρια και συμφώνησε να συμμετέχει στο γνωστό παιδικό μιούζικαλ Άνι. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα υποδυθεί, τον κροίσο που υιοθέτει την μικρή ηρωίδα.

Η Θέμις Μαρσέλου η οποία θα σκηνοθετήσει ταυτόχρονα και το μιούζικαλ Εβίτα με την Νατάσα Μποφίλιου στον ομώνυμο ρόλο και τον Πάνο Μουζουράκη ως Τσε, ψάχνει να βρει την ιδανική Άνι.

Η παράσταση θα παιχτεί στα πρότυπα του "Μάικ του Φασολάκη", δηλαδή πρωινές παραστάσεις το Σαββατοκύριακο για τα μικρά παιδιά και για τα σχολεία. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο ρόλος του Μιχάλη Χατζηγιάννη, παίζεται πάντα από ηθοποιούς άνω των 50 ή και των 60 συνήθως, αλλά προφανώς η ελληνική παραγωγή προτίμησε ένα γνωστό και διάσημο όνομα, παρά να μείνει πιστή στην απόδοση των ηρώων του μιούζικαλ.
Τέλος να προσθέσουμε ότι στην ίδια παράσταση, η οποία θα ανέβει στο Θεάτρον τη επόμενη σεζόν, το ρόλο της κακιάς διευθύντρια ορφανοτροφείου θα πάιξει η Άννα παναγιωτοπούλου.