Έκτακτο: Η κόρη του Michael Jackson, Paris, εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Έκτακτο: Η κόρη του Michael Jackson, Paris, εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Έκοψε τις φλέβες της

Σε κάθε περίπτωση όταν ένα 15χρονο κορίτσι κάνει απόπειρα αυτοκτονίας είναι από μόνο του ένα τραγικό γεγονός, όταν όμως είναι και η μοναχοκόρη του μακαρίτη η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο τραγική. Σύμφωνα με το TMZ.com η 15χρονη Parisμεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ίδια η μητέρα της, η Debbie Rowe επιβεβαίωσε την είδηση στην εκπομπή Entertainment Tonight, λέγοντας ότι η κόρη της αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε νοσοκομείο του Los Angeles. Λίγο αργότερα ο δικηγόρος της οικογένειας αφού ζήτησε από τα Media να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό πρόσθεσε ότι: «Το να είσαι ένα ευαίσθητο 15χρονο κορίτσι είναι δύσκολο, ανεξάρτητα ποιος είσαι. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν χάνει το πιο κοντινό σου άτομο. Η Paris υπέφερε από το χαμό του πατέρας της».

Πηγές του site ισχυρίζονται ότι η μικρή έκοψε τις φλέβες στον καρπό της σε πολλά σημεία και αν και έχει το έχει ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν αυτή τη φορά είναι πολύ πιο σοβαρό. Μάλιστα το TMZ ανασύρει φωτογραφίες από το παρελθόν όπου φαίνονται πολλαπλά κοψίματα στους καρπούς, τα οποία έχουν μεν επουλωθεί με τον καιρό, αλλά έχουν αφήσει σημάδια.
Η τελευταία ανακοίνωση από τους δικηγόρους είναι καθησυχαστική, αναφέροντας ότι: «Η Paris είναι σωματικά καλά και δέχεται την κατάλληλη ιατρική προσοχή»