Για όνομα του Θεού: Η Kim Kardashian έγινε και άγαλμα

Για όνομα του Θεού: Η Kim Kardashian έγινε και άγαλμα

Τι άλλο θα δούμε

Όλοι θέλουν μια μικρή ή μεγαλύτερη δόση από τη λάμψη ενός star, ακόμη και οι εναλλακτικοί καλλιτέχνες.
Η Kim Kardashian είναι ένα αμφισβητούμενο πρόσωπο στο Hollywood. Έγινε διάσημη μη κάνοντας απολύτως τίποτε, παρά μόνο ένα reality show που παρακολουθεί τη ζωή της και της ιδιόρρυθμης οικογένειάς της. Η Kiμ είναι η Paris Hilton αυτής της δεκαετίας.

Και ενώ το Hollywood αρνείται να τη δεχτεί απλόχερα στην αγκαλιά του, ο κόσμος δείχνει να της έχει υπερβολική αδυναμία. Το show της σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης και δεν υπάρχει μέρα που να μην είναι είδηση σε όλα τα site του πλανήτη. Ναι η Kim ακόμη και χωρίς τη συμπαράσταση του Hollywood, είναι star, ο κόσμος τη θέλει και αυτή είναι η δύναμή της.

Όλη αυτή η μεγάλη εισαγωγή έγινε για να εξηγήσει τη μανία με τη Kim και το πρόσφατο γεγονός, ότι έγινε έργο τέχνης και έκθεμα σε μουσείο. Το άγαλμα με τίτλο " L.A γονιμότητα" είναι σε φυσικό μέγεθος και δείχνει τη κοιλιά της Kim σε όλο της το μεγαλείο.

Ο καλλιτέχνης Daniel Edwards είχε γίνει γνωστός παλιότερα όταν το 2006 είχε παρουσιάσει ένα άγαλμα της Britney Spears να γεννάει το παιδί της στα τέσσερα και όταν παρουσίασε το μπρούτζινο έργο που αναπαρίστανε τα πρώτα "κακά" της Suri Cruz.
Το καταλάβαμε ότι ο καλλιτέχνης έχει χιούμορ όμως ότι η Kim είναι πλέον ένα pop φαινόμενο είναι γεγονός, είτε μας αρέσει, είτε όχι.