O Russell Brand αποκαλύπτει γιατί απέτυχε ο γάμος του με την Katy Perry!

O Russell Brand αποκαλύπτει γιατί απέτυχε ο γάμος του με την Katy Perry!

Ποιοι λόγοι τους οδήγησαν στο χωρισμό σύμφωνα με τον σταρ;

Ο Russell Brand επιτέλους ανοίγεται και μιλά για τον αποτυχημένο του γάμο με την Katy Perry! Ο κωμικός ποζάρει στο εξώφυλλο του Esquire UK Ιουλίου και αποφασίζει να μην κρατά άλλο τη σιωπή του. Αναφέρεται ξεκάθαρα στην τραγουδίστρια πρώην του και απαντά σχετικά με τον αν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ ξανά.

0606-russell-inset-2

Για τον Brand, ο κύριος λόγος αποτυχίας της σχέσης/γάμου ήταν η αγάπη του για το ωραίο φύλο. Δηλαδή τις γυναίκες- κάτι που τον κάνει ανίκανο να μείνει πιστός και μονογαμικός. "Αφιέρωσα μεγάλο μέρος της ζωής μου σε αυτό το κομμάτι. Πιθανότατα πλήγωσα πολύ κόσμο, με τον εγωισμό μου. Πραγματικά θα ήθελα να είμαι παντρεμένος, απλά δεν επικοινωνώ στην ίδια συχνότητα. Δεν μεταδίδω το μήνυμα ότι ψάχνω για το άλλο μου μισό. Μεταδίδω στη συχνότητα του 'μμμμμμμμ'!" εξομολογείται. Προσπάθησε όπως λέει να μείνει πιστός στο γάμο του, αλλά δεν μπορούσε να πει όχι σε όλες τις επιλογές που είχε να εξερευνήσει ακόμη...

"Το προσπάθησα και το αγάπησα. Πιστεύω πως η Katy Perry είναι απίστευτος άνθρωπος. Είναι δύσκολο, δεν είναι; Κι εκείνη έχει πολλές επιλογές- κι εγώ έχω πολλές επιλογές, άρα θα πρέπει για να πετύχει να το θες πραγματικά πολύ. Σίγουρα φταίει και η διασημότητα. Αν και το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχει άλλος ένας άνθρωπος τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσεις με την ίδια σημασία που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου" .

Τουλάχιστον, είναι ειλικρινής!

Διαβάστε ακόμη:

Η δίαιτα που κάνει θραύση στο Hollywood: Χάνεις κιλά χωρίς να...εξαφανίζεται το στήθος σου!

Ποιος διάσημος τραγουδιστής βγήκε στους δρόμους... ξυπόλητος;